Antena 3 Economic Auto În ţara asta mulţi îşi vor permite maşina de 2.2 MILIOANE de dolari. Va întoarce toate capetele pe stradă

În ţara asta mulţi îşi vor permite maşina de 2.2 MILIOANE de dolari. Va întoarce toate capetele pe stradă

de O.P.    |    22 Ian 2013   •   12:17
În ţara asta mulţi îşi vor permite maşina de 2.2 MILIOANE de dolari. Va întoarce toate capetele pe stradă

Producătorul auto german Porsche, parte a grupului Volkswagen, va lansa anul viitor în China SUV-ul compact Macan şi maşina de 2,2 milioane de dolari 918 Spyder, sperând să cucerească cea mai mare piaţă auto din lume, unde a avut succes cu modelul Cayenne.

Profitând de popularitatea Cayenne, cel mai bine vândut model Porsche în China, compania germană va promova noul Macan şi va dubla numărul de dealership-uri din China în 2014, a declarat Helmut Broeker, directorul Posche pentru piaţa chineză, într-un interviu pentru Bloomberg.

Porsche mizează pentru 2014 pe vânzările din China, care va deveni cea mai mare piaţă de desfacere pentru constructorul german. Succesul modelului Cayenne se datorează creşterii puternice a cererii pentru SUV-uri în ultimii ani, modelul de teren fiind cea mai bine vândută maşină Porsche pe piaţa chineză.

Porsche a început de asemenea să preia comenzi pentru supercarul 918 Spyder, care va costa în China 2,2 milioane de dolari după includerea taxelor.

Compania nu intenţionează să urmeze exemplul altor producători auto prin deschiderea de fabrici în China pentru a evita taxele de import, deoarece clienţii plătesc pentru un automobil creat şi fabricat în Germania, a mai afirmat Broeker.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close