Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă în Maramureş

Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă în Maramureş

Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă în Maramureş
Sursa foto: zapadã
20 Ian 2009   •   08:19

Maramureşul este , în continuare, acoperit de zăpadă. Pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din Maramureş se circulă în condiţii de iarnă, după ce, timp de 48 de ore, traficul a fost perturbat de ninsori abundente, informează Agerpres.
Poliţia Rutieră Baia Mare menţine avertizarea, dată în urmă cu 48 de ore. Participanţii la trafic trebuie să aibă maşinile pregătite corespunzător sezonului, să fie dotate cu cauciucuri de iarnă, iar cei care traversează drumurile montane din Maramureş să aibă lanţuri montate pe roţi şi lădiţe cu nisip în portbagaj.
Dispecerul şef al Societăţii Judeţene de Drumuri şi Poduri Maramureş, Tiberiu Tulics a declarat că se circulă în condiţii bune pe DN 18, între Baia Mare - Pasul Gutâi - Mara - Sighetu Marmaţiei, pe DN 19, între Sighetu Marmaţiei - Piatra - Pasul Huta Certeze - Seini - Satu Mare - Baia Mare şi pe DN 1C, între Baia Mare - Şomcuta Mare - Dej - Cluj.
Dispecerul de serviciu al Societăţii de Gospodărire a Apelor Baia Mare a menţionat că, pentru următoarele ore, meteorologii estimează o încălzirea a aerului şi ploi trecătoare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close