Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident la Hunedoara

Infotrafic. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident la Hunedoara

Infotrafic. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident la Hunedoara
18 Dec 2008   •   10:05

Încercaţi să vă abţineţi atunci când vreţi să apăsaţi pedala de acceleraţie, mai ales că în aceste zile multe şosele din ţară fie sunt acoperite de zăpadă, fie sunt ude. Cei care nu au făcut acest lucru au provocat adevărate tragedii. Pe drumul dintre Deva şi Hunedoara doi oameni au murit după ce maşina în care se aflau s-a făcut ţăndări de un stâlp de pe marginea drumului. De vină a fost viteza.
Pe un carosabil umed şi cu puţină experienţă la volan, şoferul maşinii a apăsat tare pedala de acceleraţie. Într-o curbă uşoară, maşina a derapat şi s-a strivit de un stâlp de beton. Pasagerul din dreapta a murit pe loc, iar şoferul a rămas încarcerat în maşină. Pompierii s-au chinuit aproape o oră să îl scoată pe şofer dintre fiare.Din nefericire, după o oră şoferul a murit la spital.
Ca prin minune, pasagerul din spate, a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Cel aflat la volan avea permis de conducere de numai trei luni de zile, iar în urmă cu un şi-a pierdut soţia şi copilul tot din cauza unui accident rutier.
Nici Capitala nu a fost lipsită de evenimente rutiere. Pe şoseaua Alexandriei, un şofer grabit a încercat să întoarcă pe linia dublă continuă şi s-a izbit de un alt autoturism. Două persoane au ajuns la spital. Speriat, şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.
Accident şi în judeţul Neamţ. Un bărbat a murit şi alţi doi sunt în stare gravă la spital, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a izbit frontal de o dubă. Şoferul a murit pe loc, iar ceilalţi pasageri au suferit leziuni grave.
Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close