Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru tineri au plonjat cu maşina în Dâmboviţa

Infotrafic. Patru tineri au plonjat cu maşina în Dâmboviţa

Infotrafic. Patru tineri au plonjat cu maşina în Dâmboviţa
29 Dec 2008   •   08:57

Patru tineri au plonjat, duminică noapte, cu maşina în Dâmboviţa. Cauza pare să fie viteza excesivă. Doi dintre pasageri au ieşit imediat din maşină, iar ceilalţi doi au fost scoşi de către scafandri. Tinerii au fost duşi de urgenţă la spital în şoc hipotermic.
Plutonierul Felix Preda a declarat: ? Când am venit noi, erau două persoane pe capota maşinii. Intraseră în hipotermie şi nu puteau să-şi îndoaie genunchii. Unul a reuşit să înoate, iar altul a ieşit pe o roată de rezervă. Ambii au fost duşi de taximetrişti la spital.?
Duminică a mai avut loc un accident foarte grav în apropiere de Predeal. Două femei şi-au pierdut viaţa şi circulaţia feroviară a fost blocată timp de câteva ore, din cauza unei maşini de teren care a rupt parapetul de la marginea şoselei şi a căzut pe calea ferată.
Reţeaua electrică din zonă a fost întreruptă deoarece, în cădere de la 10 metri înălţime, autoturismul a agăţat firele de înaltă tensiune. Pentru remediarea situaţiei a fost nevoie de o macara care să ridice maşina de la locul accidentului. Şoferul autoturismului, care a fugit de la locul accidentului, a fost capturat de către poliţişti, duminică, în jurul orei 15:30.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close