Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şase maşini distruse şi trei răniţi, în două accidente rutiere din Capitală

Infotrafic. Şase maşini distruse şi trei răniţi, în două accidente rutiere din Capitală

Infotrafic. Şase maşini distruse şi trei răniţi, în două accidente rutiere din Capitală
02 Ian 2009   •   10:54

Şase maşini distruse şi trei răniţi. S-a întâmplat în această noapte în Capitală. Cauza este poleiul de pe şosea, dar şi neadaptarea vitezei. Primul accident a avut loc pe şoseaua Mihai Bravu din Capitală.
Din primele cercetari se pare conducatorul unui autoturism Alfa Romeo a tamponat din spate,la iesirea din pasaj, un alt autoturism pe care l-a proiectat catre dreapta, iar din impact acest autoturism a fost proiecat pe contrasens unde s-a tamponat cu un taxi.Şoferul vinovat, taximetristul şi pasagerul din taxi au fost transortaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
Al doilea accident s-a petrecut după două ore în cartierul Rahova. Protagonistă a fost o tânără şoferiţă, care, din cauza vitezei prea mari şi a poleiului a pierdut controlul maşinii, s-a rotit pe şosea şi s-a oprit în două autoturisme parcate.
Florin Coteanu - Brigada de Poliţie Rutieră 5.13 - 5.29 (acc a avut loc din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. conducatoarea a avariat 2 masini parcate regulamentar. in urma acc nu au fost victime)
Conducătoarea auto va fi nevoită acum să plătească reparaţia celor două maşini avariate.
Joi seară, pe Şoseaua Văcăreşti din Capitală a avut loc un alt accident. O salvare a fost lovită de un autoturism. Ambulanţa avea semnalele acustice pornite. În urma împactului, asistenta de pe Ambulanţă a fost rănită uşor. Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută pentru numărul mare de tamponări.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close