Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un bărbat din Satu Mare a murit sub roţile autoturismului în care se afla

Infotrafic. Un bărbat din Satu Mare a murit sub roţile autoturismului în care se afla

Infotrafic. Un bărbat din Satu Mare a murit sub roţile autoturismului în care se afla
08 Ian 2009   •   09:24

La Satu Mare, un pasager a murit sub roţile autoturismului în care se afla, după ce a căzut în mers. Şoferul a făcut un viraj ca să evite un accident, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe şosea.
Tot sub roţile unei maşini a murit şi un bărbat din Argeş. Băut bine, omul se întorcea spre casă după ce petrecuse toată ziua de Sfântul Ion. Obosit, bărbatul s-a întins să doarmă chiar pe mijlocul unui drum comunal. Prima maşină care a trecut l-a observat şi a oprit la timp. Al doilea şofer, însă, nu l-a văzut şi a trecut peste el.
De la petrecere direct la sediul poliţiei. Acolo a ajuns aseară un sibian care a fost prins de poliţişti după ce s-a urcat la volan băut bine şi fără permis. Iar asta l-a supărat foc. Bărbatul a făcut un adevărat scandal când a văzut camera de filmat. Cinci echipaje ale poliţiei au ajuns la faţa locului pentru a-l potoli. Poliţiştii au descoperit că şoferul turmentat nici măcar nu avea permis de conducere.
Un copil de doi ani a fost aruncat prin geamul unei maşini, a ajuns sub roţi, şi-a scăpat cu viaţă. S-a întâmplat într-o intersecţie din Constanţa. Maşina în care băieţelul era cu tatăl şi mama sa a lovit, într-o intersecţie, un alt autoturism. Chiar tatăl a fost de vină, pentru că nu a fost atent şi nu a acordat prioritate.
Băieţelul a fost grav rănit. În urma impactului, a fost aruncat din maşină, pe şosea, printr-un geam lateral, şi-a căzut chiar sub roţile autoturismului. A avut mare noroc, însă, că n-a fost călcat. Şi-a scăpat astfel cu viaţă. Oamenii care se aflau atunci în zonă l-au scos imediat de sub maşină şi-au chemat salvarea. Micuţul a fost dus de urgenţă la spital. În urma analizelor, medicii spun că se va face bine.
Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier baietel
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close