Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un TIR încărcat cu porci vii s-a răsturnat lângă Deva

Infotrafic. Un TIR încărcat cu porci vii s-a răsturnat lângă Deva

Infotrafic. Un TIR încărcat cu porci vii s-a răsturnat lângă Deva
Sursa foto: TIR
22 Ian 2009   •   08:41

Un TIR încărcat cu porci vii s-a răsturnat lângă Deva. Zecile de animalele au murit fie în accident, fie după câteva ore, sufocate între fiare. Se pare că autotrenul a ajuns în şanţ din cauza unei maşini care i-a tăiat calea. Cei doi şoferi sunt acum la spital.
Accidentul s-a produs aseară în judeţul Hunedoara, pe o şosea care leagă Deva de Simeria. Martorii spun că autoturismul a ieşit pur şi simplu în faţa tirului. Şoferul acestuia a încercat să evite coliziunea, a tras dreapta de volan dar s-a răsturnat în şanţul de pe marginea şoselei.
Autotrenul venea din Ungaria. Poliţiştii au aflat cu greu ce s-a întâmplat în accident pentru că cel de-al doilea şofer al tirului nu ştia deloc româneşte. Un martor a tradus, într-un final.
Animalele s-au chinuit în camionul răsturnat până spre dimineaţa când un alt tir din Ungaria le-a preluat. Multe însă nu au rezistat. Cele care nu au murit în urma impactului au murit ulterior sufocate. Circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră.
Un alt incident s-a petrecut în localitatea Sân Andrei, din Timiş. Trei dintre maşini s-au făcut scrum chiar în faţa Primăriei. Celealte două, la doar câţiva metri distanţă, pe o stradă paralelă. Proprietarii maşinilor sunt două familii care s-au mutat de curând în localitate. Oamenii cred că focul a fost pus de o mână criminală. Martorii povestesc că flăcările au cuprins maşinile, una după ala, iar la un autoturism se putea observa geamul din stânga, spart. Atât poliţiştii, cât şi pompierii, anchetează acum cazul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier porci
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close