Antena 3 CNN Economic Auto "Lecţie" de corectitudine din partea adjunctului Poliţiei Rutiere Cluj. A lovit şi a fugit de la faţa locului

"Lecţie" de corectitudine din partea adjunctului Poliţiei Rutiere Cluj. A lovit şi a fugit de la faţa locului

"Lecţie" de corectitudine din partea adjunctului Poliţiei Rutiere Cluj. A lovit şi a fugit de la faţa locului
de O.P.    |    15 Ian 2013   •   06:02

Adjunctul Poliţiei Rutiere Cluj este anchetat pentru că ar fi părăsit locul unui accident rutier, în care a fost implicat, fără acordul anchetatorilor. Acesta era într-o maşină condusă de un agent de poliţie, care ar fi lovit o tânără pe o trecere de pietoni.  

Poliţiştii spun însă că nu au atins victima, ci s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut singură. Cu toate astea, permisul şoferului a fost suspendat.

Comisarul şef Crişan Ambrozie, care în acea perioadă era împuternicit la conducerea Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj, era pasager într-o maşină condusă de un agent de la Poliţia Rutieră.

Evenimentul s-a petrecut pe una dintre cele mai aglomerate treceri de pietoni din oras. Femeia era deja angajata in traversare cand la un moment dat, s-a prabusit

 Martorii la incident sunt însă de altă părere. Ei susţin că şoferul nu a oprit la o trecere de pietoni şi a lovit-o pe tânăra care se angajase în traversare. Cei doi poliţişti erau îmbrăcaţi în uniformă şi au luat victima pentru a o duce la spital, doar că la câteva străzi mai departe au dat-o jos.

Reprezentanţii Inspectoratulului de Poliţie Cluj susţin că victima este de vină pentru cele întâmplate. Cu toate acestea, agentului care conducea maşina i-a fost suspendat permisul de conducere pentru că a plecat de la locul incidentului.

 Conducerea Inspectoratului a anuntat ca se fac verificari pentru a vedea dacă adjunctul Politiei Rutiere a încalcat vreo norma disciplinară.  





×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close