Antena 3 CNN Economic Auto Mai multe maşini au ars integral după ce şoferul unui Logan a lovit şase autoturisme parcate

Mai multe maşini au ars integral după ce şoferul unui Logan a lovit şase autoturisme parcate

Mai multe maşini au ars integral după ce şoferul unui Logan a lovit şase autoturisme parcate
25 Dec 2008   •   14:44

Şoferul unui autoturism Dacia Logan a scăpat maşina de sub control şi a intrat, în noaptea de miercuri spre joi, pe Şoseaua Iancului din Capitală, în şase autoturisme parcate pe marginea carosabilului, două dintre acestea şi maşina celui vinovat arzând integral.
Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), în urma accidentului, maşina şoferului vinovat şi două dintre maşinile parcate au luat foc, iar alte trei au fost avariate.
Şoferul Loganului a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii din cauza vitezei excesive, pătrunzând pe sensul opus de mers şi tamponând, astfel, alte şase autoturisme care staţionau.
În urma coliziunii, doi pasageri din Dacia Logan au fost răniţi, unul dintre ei grav.
Potrivit sursei citate, în urma activităţilor întreprinse, o echipă din cadrul Serviciului Accidente din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră a depistat autorul accidentului joi dimineaţă, în jurul orei 10,30, la aproximativ opt ore de la săvârşirea infracţiunii. Şoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Agerpres

×
Subiecte în articol: Dacia Logan
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close