x close

Metoda ingenioasă pe care o folosesc hoţii. Înţeapă roţile maşinilor, apoi fug cu bunurile lăsate pe scaunul din dreapta

de O.P.    |    21 Feb 2013   •   05:51
Metoda ingenioasă pe care o folosesc hoţii. Înţeapă roţile maşinilor, apoi fug cu bunurile lăsate pe scaunul din dreapta

Metoda înţepării roţilor devine din ce în ce mai populară în rândul hoţilor!  Ultimul incident de acest fel a avut loc în judeţul Buzău, acolo unde un şofer ieşean era să rămână fără acte şi bani dacă ar fi coborât din maşină. Însă omul a avut prezenţă de spirit, a sunat la Poliţie şi s-a blocat în maşină.

Totul a început cu o banală.... pană! Problema la cauciuc însă nu era accidentală, hoţii fiind pregătiţi să acţioneze.

Şoferul a oprit regulamentar la trecerea de pietoni, iar în acelaşi timp, un bărbat s-a furişat prin spatele maşinii şi a spart cauciucul unei roţi folosindu-se de un cuţit.

Şoferul a făcut imediat legătura cu ce auzise că se întâmplă, Iar legătura pe care victima a făcut-o practic l-a salvat. Imediat şoferul a sunat la poliţie.

Maşina care îl urmărise kilometri întregi, înmatriculata în Bulgaria a dispărut brusc, şoferii fiind speriaţi de sosirea poliţiei. Autorităţiile însă semnalează că această tactică este din ce în ce mai des aleasă de hoţi, iar poliţia recomandă şoferiilor care cred că sunt victime ale metodei "înţeparea roţii" să se blocheze în autoturism şi să apeleze la imediat la 112.
Citeşte mai multe despre:

hoti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati