Antena 3 CNN Economic Auto Nissan preia modelul Dacia. Maşinile ieftine, soluţia adoptată pentru ţările emergente

Nissan preia modelul Dacia. Maşinile ieftine, soluţia adoptată pentru ţările emergente

Nissan preia modelul Dacia. Maşinile ieftine, soluţia adoptată pentru ţările emergente
de O.P.    |    26 Feb 2013   •   12:41

Luand exemplu de la ceea ce a facut Renault cu Dacia, Nissan va lansa anul viitorul mai multe modele de masini ieftine pentru tarile emergente. Noile autorisme au primit numele vechii marci Datsun.

Deja prevazute pentru India si Indonezia, ele vor fi vandute, de asemenea, in Africa de Sud. Fiecare constructor cu masinile lui ieftine. Renault dispune de Dacia, aliatul sau japonez, Nissan, se va folosi de Datsun.

Nissan a anuntat ca va lansa autotorisme law-cost inclusiv in Africa de Sud, dupa India, Indonezia si Rusia. „Datsun va reveni in Africa de Sud. Primul model va fi o masina care va iesi pe piata pana in 2014”, a explicat constructorul nipon, unde Renault este principalul actionar.

Marca Datsun este o veche eticheta, utilizata de decenii, in special pentru autoturismele exportate pana la inceputul anilor 1980. Spre exemplu, in Europa a fost Datsun Chery si chiar masina sport 24OZ.

Pentru tarile emergente, noile Datsun ar putea fi vandute, incepand cu anul viitor, la un pret de aproximativ 4.000 de euro.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: Nissan
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close