Antena 3 CNN Economic Auto Restricţii de circulaţie pe DN 1. Vedeţi rutele ocolitoare!

Restricţii de circulaţie pe DN 1. Vedeţi rutele ocolitoare!

Restricţii de circulaţie pe DN 1. Vedeţi rutele ocolitoare!
Sursa foto: Lucrari Pasajul Baneasa
17 Ian 2009   •   09:27

Este sfârşit de săptămână, au revenit şi ninsorile, reîncepe coşmarul şoferilor care pleacă spre staţiunile de pe Valea Prahovei pe DN 1. Drumul deja supraaglomerat este şi restricţionat. Traficul în zona Aeroportului Băneasa se desfăşoară doar pe două benzi, atât pe sensul de ieşire cât şi pe cel de intrare în Capitală. Poliţiştii se aşteaptă la blocaje în acest sfârşit de săptămână pentru că mulţi români pleacă spre munte în condiţiile în care ninsorile vor continua să cadă.
Restricţiile de pe DN1, în zona Aeroportului Băneasa, au fost impuse din cauza lucrărilor la supralărgirea părţii carosabile şi montarea pilonilor la pasajul rutier subteran. Poliţiştii le recomandă şoferilor să evite, pe cât posibil deplasările în această zonă şi le recomandă următoarele trasee ocolitoare: P-ţa Charles de Gaulle ? Bd. Aviatorilor ? Str.Nicolae Caramfil ? Bd. Aerogarii ? DN1.
De asemenea ei pot opta şi pentru varianta Bdul Bucureştii Noi ? Şos. Ionescu Siseşti ? Str. Jandarmeriei ? DN1, sau pentru traseul Şos. Colentina ? Str. D-na Ghica ? Şos. Petricani ? Şos. Pipera Tunari ? Str. Erou Iancu Nicolae ? Aleea Privighetorilor ? DN1.
Pentru intrarea în Bucureşti şoferii sunt sfătuiţi să aleagă următoarele rute alternative DN1 până la Baloteşti ? Corbeanca ? Buftea ? Mogoşoaia sau Sinaia ? Moroieni ? Fieni ? Târgovişte ? Bâldana ? Bucureşti. Poliţiştii se aşteptă la blocaje, mai ales că foarte mulţi turişti încep să se îndrepte spre munte iar meteorologii spun că va continua să ningă şi în continuare. Ei îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum dacă nu au maşinile echipate de iarnă.
Antena 3

×
Subiecte în articol: rute ocolitoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close