Antena 3 CNN Economic Auto Showroom Infiniti, în România din septembrie: Clientul mai presus decât maşina (FOTO)

Showroom Infiniti, în România din septembrie: Clientul mai presus decât maşina (FOTO)

Showroom Infiniti, în România din septembrie: Clientul mai presus decât maşina (FOTO)
23 Iun 2009   •   15:44

Marca de lux Infiniti va avea, din luna septembrie a acestui an, un showroom şi în România. Unul singur. De ce doar unul? Pentru că importantă este calitatea şi nu cantitatea. Despre toate acestea, dar şi despre noul Infiniti G37 Cabrio, prezentat în premieră în România, a vorbit, marţi, Mircea Eremia general manager Infiniti în ţara noastră.

Toate showroom-urile Infiniti sunt create după modelul hotelurilor de lux de tip luxury boutique. Acestea dispun de zone de relaxare, cafenele elegante, acces WiFi şi un fundal sonor special.





Toate serviciile pe care le oferă acest spaţiu de prezentare, care va fi unic în România, sunt reunite sub conceptul Total Ownership Experience. TOE înseamnă, în principiu, faptul că persoana care cumpără un Infiniti este mai importantă decât maşina în sine.

Serviciul Road Assistance
?Asistenţa tehnică este asigurată 24 de ore din 24 de aceeaşi companie care se ocupă în Europa de Lamborghini, Bentley şi Aston Martin. Clienţii care au probleme cu maşina oriunde în Europa pot suna şi, în maxim două ore, o maşină de asistenţă va ajunge acolo?, a explicat Mircea Eremia.

Dacă maşina necesită reparaţii de durată, clientul va primi fie un bilet de tren la clasa I, fie unul de avion la business class, sau va putea opta pentru o cameră de hotel până când maşina este gata. Toate aceste cheltuieli sunt suportate de Infiniti.




Un alt serviciu interesant pus la dispoziţie de Infiniti este cel denumit VIP. Astfel, o dată pe an, Infiniti va prelua gratuit maşina clientului de acasă sau de la locul de muncă şi o va transporta la cel mai apropiat centru pentru a-i fi efectuată revizia. Automobilul va fi returnat apoi proprietarului.

Acesta este, în linii mari, conceptul Total Ownership Experience pe care-l promovează Infiniti în toată lumea.

Noul Infiniti G37 Cabrio a fost prezentat, pentru prima oară în România, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, susţinute în centrul Capitalei. Maşina este disponibilă şi în România pentru preţuri ce pornesc de la 43.110 euro fără TVA.



Automobilul este, ca mai toate modelele mărcii, o adevărată operă de artă. De fapt, pentru a înţelege mai bine ce reprezintă acest cabriolet trebuie mai întâi explicat conceptul estetic japonez ?Adeyaka?, care stă la baza tuturor vehiculelor Infiniti. Începând cu dinastia Heian, din secolul al IX-lea, termenul ?Adeyaka? înseamnă lux, exclusivitate, eleganţă şi o viziune pozitivă asupra lumii.

?Scopul nostru este de a reflecta estetica japoneză în designul automobilului?, a declarat Shiro Nakamura, director Infiniti Design.

Câteva date tehnice ale noului G37 Cabrio:
Puterea vine de la un V6 de 3,7 litri, pe benzină, ce dezvoltă 320 cp, transmişi către roţile din spate. Maşina accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 6,2 secunde iar viteza maximă este limitată la 250 de kilometri pe oră.




Dotări full options din standard
Infiniti nu face compromisuri şi asigură, din standard, majotritatea echipamentelor pe care alte mărci le oferă opţional. Printre acestea enumerăm jantele de 19 inci din aliaj cu frâne sport, deflector de aer, scaune din piele, faruri adaptive bi-Xenon, climatizare automată cu reglare separată, scaune faţă încălzite şi lista poate continua.

G37 Cabrio este primul Infiniti care beneficiază de noul sistem de informaţii şi divertisment Connectiviti. Acesta include sistemul audio cu şapte difuzoare, cd compatibil MP3, dispozitiv Music Box de 2GB, conectivitate iPod/USB, Bluetooth etc.



Marca Infiniti este prezentă oficial pe piaţa din România prin AutoItalia Group. Importatorul oficial oferă întreaga gamă de modele Infiniti: G37 Coupe, G37, EX37, FX şi G37 Cabrio.

Showroom-ul Infiniti va fi inaugurat în Otopeni, în luna septembrie. Până atunci, cei care îşi doresc un Infiniti îl pot comanda de pe Calea Victoriei nr. 46. Preţurile pentru modelele Infiniti pornesc de la 44.000 euro, cel mai scump fiind un FX 50 care costă 73.900 euro, cu TVA şi toate opţiunile incluse.

×
Subiecte în articol: masina de lux
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close