Antena 3 CNN Economic Auto Sute de şoferi au ajuns BĂTAIA de JOC a Consiliului Judeţean Mehedinţi. Îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi

Sute de şoferi au ajuns BĂTAIA de JOC a Consiliului Judeţean Mehedinţi. Îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi

Sute de şoferi au ajuns BĂTAIA de JOC a Consiliului Judeţean Mehedinţi. Îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi
de O.P.    |    01 Mar 2013   •   06:07

Drumul judeţean 98, care face legătura între judeţul Mehedinţi şi Dolj, este aproape împracticabil. Cei doi kilometri de drum sunt distruşi, plini de adevărate cratere în care apa depăşeşte 40 de centimetri. Cei mai afectaţi sunt şoferii care reuşesc cu greu să ajungă la destinaţie, aceasta fiind singura cale pe care se poate ajunge în Dolj.

Localnicii care sunt nevoiţi să circule pe el, îl pot compara cu un circuit de off-road. Şoferii sunt nevoiţi să parcurgă acest drum în fiecare zi. Nu toţi sunt la fel de norocoşi.

Localnicii care au drum în judeţ nu mai au nici mijloace de transport în comun, după ce mai toate firmele au refuzat să mai folosească această rută.

Primarul din Dârvari cunoaşte situaţia drumului, însă spune că el nu are nicio posibilitate financiară să îl repare.

Primar Dârvari, Vasilică Ologu: "Îmi cer mii de scuze dar nu pot sa fac nimic. Ăsta este drum judetean, am facut nenumarate adrese catre consiliul judetean si nu s-a rezolvat nimic".

Drumul judeţean se întinde pe o lungime de câţiva kilometri şi se află în responsabilitatea Consiliului Judeţean Mehedinţi.





×
Subiecte în articol: gropi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close