Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen întrerupe temporar producţia la fabrica din Germania, în luna februarie

Volkswagen întrerupe temporar producţia la fabrica din Germania, în luna februarie

Volkswagen întrerupe temporar producţia la fabrica din Germania, în luna februarie
Sursa foto: Volkswagen
21 Ian 2009   •   16:12

Volkswagen a anunţat că, în săptămâna 23 - 27 februarie, pentru o scurtă perioadă de timp, va reduce programul de lucru în anumite sectoare ale fabricii din Germania.
Din cei 92.000 de angajaţi din Germania, aproximativ două treimi vor fi afectate de această scurtare a programului. Nu vor fi afectate de această reducere a programului de lucru departamentele de Cercetare şi Dezvoltare şi unele sectoare, din producţia de componente.
"Volkswagen funcţionează cu un program flexibil de lucru. Scurtăm programul pentru o perioadă scurtă de cinci zile. Această decizie temporară pentru producţie marchează continuarea abordării noastre sistematice şi disciplinate de a aduce capacitatea de producţie în conformitate cu cererea", a declarat, printr-un comunicat de presă, Jochen Schumm, Director de Resurse Umane de la Volkswagen AG.
Începând de duminică, 1 martie, schimbul de noapte se va relua iar cele trei schimburi vor continua să se efectueze în ritm normal, după această dată, potrivit lui Bernd Osterloh, Preşedintele Consiliului Director al Concernului Volkswagen.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close