Antena 3 CNN Economic Companii Posibilă grevă la Birtish Airways, chiar de Anul Nou

Posibilă grevă la Birtish Airways, chiar de Anul Nou

Posibilă grevă la Birtish Airways, chiar de Anul Nou
20 Dec 2009   •   17:04

În ciuda faptului că s-a întors victorioasă de la tribunalele din Marea Britanie, în această săptămână, compania aeriană British Airways se confruntă cu posibilitatea unei greve de trei zile a echipajului de zbor chiar în perioada Anului Nou.

Sindicatul "Unite" şi-a luat angajamentul să redeschidă votul privind acţiunile industriale cât de curând posibil, după ce precedentul demers a fost blocat de o hotărâre judecătorească. O pauză în activitatea de Anul Nou va avea un impact asupra finanţelor companiei, însă chiar dacă această grevă de trei zile nu se materializează, fără îndoială că reputaţia British Airways va avea de suferit pe termen lung.
Sindicatele şi conducerea British Airways au avut dese neînţelegeri în ultimul timp, iar specialiştii spun că este nevoie de o înţelegere amicală pe termen scurt pentru binele companiei. British Airways este un angajator important în Marea Britanie, iar dacă ar avea probleme în viitor, consecinţele ar putea afecta nu doar clienţii, ci şi angajaţii companiei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: british airways
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close