Antena 3 CNN Economic Companii „Redescoperă bucuria de a fi sănătos!“, campania de primăvară ColonHelp

„Redescoperă bucuria de a fi sănătos!“, campania de primăvară ColonHelp

„Redescoperă bucuria de a fi sănătos!“, campania de primăvară ColonHelp
15 Mar 2013   •   14:43

Zenyth Pharmaceuticals, producătorul ColonHelp, a lansat din datade 1 martie campania „Redescoperă bucuria de a fi sănătos!“. Ca și în anii precedenți, pornind de la ideea că primăvara reprezintă un nou început de fiecare, campania ColonHelp își propune să îi ajute pe români să redescopere bucuria sănătății și a stării de bine prin schimbarea stilului de viață.

Detoxifierea de primăvară – tradiție la ColonHelp



„În fiecare primăvară, ColonHelp dă startul la detoxifiere. Este o tradiție deja ca începând din martie, în fiecare an, să ne dedicăm acțiunilor de conștientizare și educare a populației în spiritul stilului de viață sănătos.În 2010, de exemplu, sute de mii de români au aflat că detoxifierea este primul pas către sănătate și că detoxifierea se asociază cu îmbunătățirea stării de sănătate în până la 80% din cazuri. În 2011, în demersul nostru de educație am făcut un pas înainte și am adus în premieră în România o carte excepțională, un bestseller de sănătate – «Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală», pe care l-am oferit cadou clienților ColonHelp. Am continuat în același mod și în 2012, când am adus un program complet pentru slăbire sănătoasă: cartea și DVD-ul „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă“, semnate de Carmen Brumă. Anul acesta ne-am propus să arătăm că se poate, că modificarea stilului de viață, a dietei, curele periodice de detoxifiere sunt primul pas către sănătate. Primul pas l-am făcut în emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ - ne propunem ca această emisiune să fie sursă de inspirație și motivație pentru toți cei care își doresc să adopte un stil de viață sănătos“, arată Tudor Popa, marketing manager ColonHelp - Zenyth Pharmaceuticals.

Cele mai bune soluții, la cele mai bune prețuri


Ca și în celelalte primăveri, ColonHelp le oferă clienților cele mai bune soluții pentru detoxifiere, la cele mai bune prețuri. Campania „Redescoperă bucuria de a fi sănătos“ aduce cele mai bune sfaturi pentru sănătate (www.colonhelp.ro) și produsul ColonHelp la un superpreț: doar 99 lei! Mai mult, cei care nu au încercat încă produsul, îl găsesc acum și la flacon mai mic – 240 g, la un preț excepțional: doar 49 de lei!

ColonHelp este detoxifiant și reglator intestinal 100% natural, pe bază de fibre de in și psyllium. De remarcat că produsul ColonHelp nu conține nici un fel de excipienți, amelioratori, conservanți, nu conține îndulcitori sau arome, ceea ce este foarte important dacă îți dorești să urmezi o cură de detoxifiere. Ingredientele ColonHelp sunt atent selecționate și acționează sinergic pentru curățirea și detoxifierea organismului. Cu alte cuvinte, dacă folosești separat semințele de in sau psyllium, sau argila, sau oricare alt ingredient, nu se mai poate vorbi despre sinergie, iar rezultatele curei de detoxifiere nu vor fi cele așteptate.

Administrat într-o cură de trei luni în perioada primăverii, ColonHelp elimină toxinele, reglează tranzitul şi rezolvă constipaţia, reduce refluxulgastric şi balonările, contribuie la scăderea glicemiei şi colesterolului și la pierderea kilogramelor în plus. În plus, ColonHelp te ajută să ai o imunitate puternică, un somn mai bun, să uiţi de migrene și de oboseala cronică!

Suprizele primăverii de la ColonHelp


Surprizele primăverii nu se opresc aici!În curând, ColonHelp duce detoxifierea la un nivel superior și va lansa două noi produse premium, 100% naturale:
-    ColonHelp Detox Forte, un produs pentru detoxifiere avansată. Produsul este o versiune de ColonHelp, în care au fost adăugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant: inulină, armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde, sfeclă roșie, cardamom, nalbă-mare, ghimbir.
-    ColonHelp Probiotic Forte, un produs pentru detoxifiere și echilibrarea florei intestinale. Produsul este o variantă de ColonHelp, în care a fost adăugat un complex probiotic pentru refacerea florei intestinale și stimularea mai puternică a sistemului imunitar.

Primăvara 2013 la ColonHelp

Care sunt așteptările ColonHelp Zenyth Pharmaceuticals pentru această primăvară ne spune tot Tudor Popa: „Anul acesta vom vinde flaconul cu numărul 1 milion. Suntem foarte bucuroși că am ajuns la aproape 1 milion de români. Cui se datorează succesul ColonHelp? Consider că pe lângă formula 100% naturală, un aspect la fel de important este credibilitatea pe care ne-am câștigat-o în rândul consumatorilor. Orientarea către client este una dintre valorile după care ne conducem noi, cei de la Zenyth Pharmaceuticals. Am creat un sistem pentru suport direct clienți, disponibil atât online, cât și telefonic, unde toți clienții noștri au parte de consiliere permanentă din partea operatorilor noștri. Fiecare client are nevoi distincte, de aceea și răspunsurile noastre sunt adaptate necesităților acestuia. Toate acestea îl fac pe client să se apropie de noi, să se simtă diferit și special în același timp. În plus, produsele noastre au un standard de calitate foarte ridicat, atât ca și compoziție, cât și ca mod de ambalare, fabrica noastră deține sistemul de calitate TUV, cel mai înalt standard în domeniu“.

Primăvara aceasta, bucură-te de mai multă sănătate! ColonHelp te ajută să redescoperi bucuria de a fi sănătos!

×
Subiecte în articol: detoxifiere
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close