Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 ocazii și ținute la care este recomandat să porți bijuterii cu perle

5 ocazii și ținute la care este recomandat să porți bijuterii cu perle

Perlele rămân la fel de speciale și prețioase ca atunci când sunt purtate la o ținută de seară sau la un eveniment special.

5 ocazii și ținute la care este recomandat să porți bijuterii cu perle
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2022   •   13:57

Dacă și tu te numeri printre acele femei care adoră bijuteriile cu perle și îți dorești să le porți în cât mai multe feluri și cu cât mai multe ocazii, următoarele recomandări îți vor fi de ajutor. Descoperă cum poți integra perlele în ținutele tale de zi cu zi, fie că mergi la birou, la shopping sau la o plimbare în parc.

Nicio ținută elegantă fără perle

Încă din vremuri străvechi, perlele erau considerate bijuterii unice prin eleganța și farmecul lor aparte. La ținutele de seară erau nelipsite, iar în prezent, pentru că moda a revenit, bijuteriile de lux cu perle naturale din Sudul Africii, perle Akoya, perle Tahiti sau perle de cultura premium sunt un “must-have” pentru femeile care preferă să adopte stilul clasic și care vor în același timp să iasă din anonimat. Le poți purta la evenimente speciale, fie că e vorba de o nuntă, un botez sau o petrecere importantă din viața ta. Alege coliere din aur cu perle sau un choker la baza gâtului. De asemenea, inelele din aur alb în combinație cu perle albe sau cu perle Tahiti, în nuanțe de silver, sunt o alegere potrivită. 

Poartă un colier cu perle ca accesoriu permanent

Colierele cu perle au devenit extrem de populare și versatile pentru ținutele de zi, astfel că poți alege să porți unul permanent. Va arăta foarte bine și atunci când îmbraci o pereche de jeanși cu un tricou, dar și când pui un sacou sau o rochie. Mergi pe varianta unui model versatil, care să conțină și zale sau o parte cu lanț din aur, pentru un plus de efect. Tot pe timp de zi se poartă suprapunerea de coliere și lanțuri metalice, de diferite lungimi. Și colierele tip choker sunt moderne și potrivite atunci când adopți un look lejer. Alege unul la baza gâtului care să aibă la capete două perle de dimensiuni diferite. 

Include o brățară cu perle în ținutele casual

Deși par mai greu de asortat decât colierele sau cerceii, brățările cu perle sunt la fel de populare atunci când vine vorba de bijuterii. La un outfit smart-casual, care să includă o pereche de pantaloni conici și o cămașă cu volane, adaugă două brățări pe aceeași mână. Una va fi solidă și metalică, iar cealaltă din perle. Alăturarea lor va arăta modern și sofisticat. Pentru persoanele mai extravagante există și varianta brățării de picior.

Cerceii cu perle sunt ideali pentru outfiturile de birou

Stilul office prin definiție înseamnă eleganță, iar perlele nu pot lipsi din această combinație. Poartă la birou cercei din aur alb sau galben cu perle sau un inel cu o perlă rară și ținuta ta va fi completă.

Combină perlele cu bijuteriile cu zale și adoptă un stil smart casual de succes

Alăturarea de perle cu lanțuri și coliere din materiale metalice este la modă și se pretează pentru stilul casual, de zi. Poartă la gât sau optează pentru mai multe brățări puse pe aceeași mână, în care să incluzi și una cu perle. 

Bijuteriile cu perle îți vor transforma radical aparițiile, chiar și atunci când porți ceva simplu. Eleganța lor își va pune amprenta asupra look-ului tău, atât pe timp de zi, cât și seara. Nu exagera cu accesoriile, alege o singură variantă: fie coliere, fie cercei sau mai multe brățări și păstrează întotdeauna un stil cât mai minimalist. Va fi suficient cât să întorci toate privirile. 

×
Parteneri
Soţia bărbatului ucis de clanul Fabian vorbeşte pentru prima oară
x close