Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Brăţările cu 7 chakre te vor ajuta să te dezvolţi personal şi spiritual

Brăţările cu 7 chakre te vor ajuta să te dezvolţi personal şi spiritual

Pe lângă corpul fizic, omul are mai multe corpuri subtile, spirituale. Este vorba, de exemplu, despre aşa-numita aură, iar una dintre dovezile cunoaşterii acesteia este reprezentarea sfinţilor cu un nimb de lumină în jurul capului.

Brăţările cu 7 chakre te vor ajuta să te dezvolţi personal şi spiritual
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2021   •   15:08

Pictorii de icoane doreau să arate, astfel, că ființele dezvoltate spiritual își activaseră puternic centrii energetici ai acestor corpuri subtile.

Aceșți centri poartă, în limba sanscrită, denumirea de chakre. 7 dintre ei sunt mai importanți decât restul, iar activarea lor prin diferite metode, de la yoga până la purtarea unei brățări 7 chakre, aduce beneficii nenumărate pentru ființa umană. Iată semnificația fiecăruia dintre ei!

• chakra rădăcinii se află în corp la baza coloanei vertebrale. Vechii indieni credeau că aici stă, adormit, șarpele de energie Kundalini. Dacă este trezit prin anumite practici spirituale, acesta generează o transformare de ansamblu a întregii ființe. Acest centru energetic are legătură cu stabilitatea și încrederea în sine și cu toate aspectele practice, materiale ale vieții. În brățări pentru 7 chakre, de regulă îi sunt asociate pietre de culoare roșie, precum agatul.

• chakra sacrală este situată chiar sub buric și are legătură directă cu toate lichidele din corp, de la sânge până la enzimele digestive și sucurile gastrice. Influențează în mod direct viaţa intimă, reproducerea și creativitatea. Atunci când porți bratari 7 chakre, ei îi sunt asociate de regulă pietre de culoare portocalie, precum chihlimbarul.

• plexul solar este un centru energetic aflat în zona abdomenului superior. Influențează funcționarea stomacului, precum și a splinei, ficatului și, mai ales, a glandelor suprarenale. Bine activat, fortifică voința și puterea personală, sporind capacitatea de a acționa și de a lupta pentru obiectivele pe care ți le-ai stabilit. Dintre cristale îi este asociat citrinul, precum și diferite pietre semiprețioase de culoare galbenă.

• chakra inimii este situată în centrul pieptului, chiar deasupra inimii. Din punct de vedere fizic, guvernează inima, plămânii și glanda numită timuș, asociată cu imunitatea. Centrul este în legătură cu sentimentele de iubire și de compasiune și este considerat sediul sufletului. Ne ajută să simțim dragostea față de o persoană anume, față de lume și față de noi înșine. În brățări 7 chakre, îi sunt asociate cristale de culoare verde, precum așa-numita piatră a regelui.

• chakra gâtului este localizată, așa cum îi spune numele, în centrul acestei zone anatomice care face legătura între trunchi și cap. Ea își asumă tocmai un astfel de rol de legătură, fiind asociată cu comunicarea și, de asemenea, cu spațiul. Îi sunt asociate pietre de culoare albastră, precum turcoazul.

• cel de-al treilea ochi este un centru energetic situat în centrul frunții, la rădăcina nasului. Reprezintă, pe de o parte, centrul de comandă pentru toate chakrele inferioare, iar pe de altă parte calea de acces spre dimensiunile superioare. Influențează puterea de concentrare și intuiția. Este în legătură directă cu glanda pineală. În brățări 7 chakre, îi sunt asociate pietre de culoare indigo, precum anumite varietăți de lapis lazuli.

• chakra coroanei se află imediat deasupra creștetului, în corpul subtil, și este asociată cu glanda pituitara. Ea este asociată celui mai înalt nivel de conștiința și permite contactul cu Divinitatea și cu forțele superioare. Atunci când este activată, ai un sentiment de plenitudine și de armonie cu ține însuți și cu toate lucrurile. Este asociată cu pietre de culoare violet, cu o vibrație pură, superioară, precum ametistul.

Cumpărând brățări pentru 7 chakre, ai șansă de a-ți activă și de a-ți armoniza centrii energetici ai corpului subtil. Acest proces va aduce, apoi, beneficii atât pe plan concret, material, cât și pentru evoluția ta spirituală. Folosește înțelepciunea chakrelor pentru propria dezvoltare!

×
Parteneri
Cupolă de foc peste România. Temperaturi resimţite de aproape 40 de grade Celsius
x close