Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt cele mai căutate telefoane second-hand și de ce

Care sunt cele mai căutate telefoane second-hand și de ce

Piața telefoanelor mobile inteligente este una foarte vastă și aflată într-o continuă dezvoltare, astfel că periodic apar noi device-uri performante, la care mult pasionați de electronică și tehnologie visează.

Care sunt cele mai căutate telefoane second-hand și de ce
Sursa foto: Pexels.com
de Georgiana Adam    |    28 Sep 2022   •   09:55

Totuși, prețurile acestora sunt adesea unele mari și foarte mari, ceea ce face achiziția unui astfel de smartphone foarte dificilă.

Drept urmare, cei care își doresc un telefon performant, dar pentru care să nu aloce un buget foarte mare, pot alege varianta telefoanelor second-hand, mai ales că pot fi găsite astfel de telefoane din generații recente, la prețuri avantajoase.

Care sunt motivele care contribuie la popularitatea anumitor branduri de telefoane mobile?

Există anumite branduri de telefoane mobile care sunt mai populare în rândul utilizatorilor decât altele. Unul dintre principalii factori care contribuie la această popularitate este reprezentat de inovațiile pe care brandurile respective le aduc în domeniu. În consecință, aceste branduri sunt și cel mai des căutate atunci când vine vorba despre telefoanele second-hand.

Citește și: De ce sunt tot mai căutate telefoanele recondiționate?

De asemenea, aspectul estetic are și el un aport important atunci când vine vorba despre motivele pentru care oamenii aleg un anumit telefon mobil. Astfel că telefoanele care au un design interesant, culori deosebite, cu ecran cat mai mare, sunt alese în detrimentul celor mai simple.

Care sunt cele mai populare branduri de telefoane second-hand și de ce?

Popularitatea brandurilor este similară indiferent că se ține cont de starea – nou sau second-hand – în care se afla telefonul. Astfel ca telefoanele de la Apple și Samsung se află pe primele poziții ale topului. Tocmai din acest motiv, căutările online de telefoane Samsung second-hand, de exemplu, sunt foarte numeroase.

Oamenii caută astfel de telefoane second-hand deoarece au posibilitatea de a găsi device-uri moderne și performante, din generațiile actuale, la prețuri foarte avantajoase, bucurandu-se deci de un smartphone performant fără a cheltui sume impresionante.

Este important ca acestea să fie cumparate de la vânzători autorizați, care pot oferi garanție pentru device-urile vândute. În acest fel pot fi evitate situațiile în care este cumpărat un telefon de generație actuală, second-hand, dar care să funcționeze prost sau chiar deloc.

Un alt motiv pentru care oamenii aleg telefoanele second-hand este și gama variată de device-uri pe care o au la dispoziție pentru a-și găsi telefonul de care au nevoie, adaptat la bugetul disponibil. Altfel spus, telefoanele second-hand pot fi cea mai potrivită soluție pentru cei care caută un raport calitate-preț foarte avantajos, fără a avea pretenția de a fi în pas cu cele mai recente tehnologii din domeniu.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close