Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să pleci în cele mai tari vacanțe având un buget limitat

Cum să pleci în cele mai tari vacanțe având un buget limitat

Vara se află printre noi, iar cu ea vin, la pachet, temperaturile deloc scăzute. În timp ce orașele de munte și localitățile retrase se bucură de o temperatură optimă, care nu afectează funcționalitatea organismului uman, lucrurile stau complet diferit în cazul persoanelor care trăiesc în metropole și în orașe foarte aglomerate.

Cum să pleci în cele mai tari vacanțe având un buget limitat
de Georgiana Adam    |    28 Iun 2021   •   11:16

De altfel, cele mai multe dintre concedii au loc chiar în această perioadă, întrucât inclusiv cei mici se bucură de vacanță și pot să plece împreună cu părinții într-un loc exotic.

Ei bine, în fiecare an preferințele se schimbă, motiv pentru care în 2021 mulți dintre cunoscuți aleg să plece în destinații precum Egipt sau Dubai.

Pe de altă parte, fără o analiză atentă a locațiilor de cazare și a itinerariului propriu-zis, rezultatul ar putea fi departe de ceea ce-ți dorești.

Tocmai de aceea, ne-am gândit să te ajutăm, punându-ți la dispoziție un ghid cuprinzător cu privire la modul în care poți pleca în cele mai tari vacanțe chiar și cu un buget limitat!

Analizează din timp lista de oferte

Nu este un secret faptul că cele mai multe dintre vacanțele pe care ți le planifici au cel mai mic preț în momentul în care distanța față de data plecării este una îndelungată.

Această regulă se aplică inclusiv în cazul achiziționării biletelor de avion sau a celor de tren în alte țări, respectând principiul primului venit.

Tocmai de aceea, cea mai bună modalitate de a te limita într-un buget relativ redus este să te asiguri că analizezi din timp lista de oferte. Pentru a face acest lucru, este indicat să te uiți chiar începând din primele luni ale anului pe lista de oferte.

Alege o agenție de turism

Chiar dacă mulți dintre noi preferă să își construiască de unii singuri întregul itinerar aferent unui concediu, este foarte posibil ca apelând la o agenție de turism să te bucuri de oferte mult mai mici.

Acest lucru se explică prin faptul că acestea au diferite contracte și negocieri aferente cu locațiile de cazare și chiar cu operatorii de zboruri, ceea ce conduce la un preț total mult mai mic.

Spre exemplu, dacă îți dorești să pleci într-o vacanta Antalya, poți să apelezi cu încredere la Tomis Travel. Aici ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă extrem de largă de cazări și chiar sejururi pentru literar, precum și să îți construiești luna de miere într-o locație exotică.

Nu în ultimul rând, te poți orienta inclusiv spre circuite sau, după caz, spre pachete pentru seniori.

Optează pentru călătorii cu alte familii

Atunci când închiriezi case sau apartamente cu o suprafață mult mai mare, prețul pentru fiecare persoană în parte scade simțitor.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să te orientezi către a-ți construi o călătorie împreună cu alte familii sau alte cupluri, astfel încât să te bucuri de un preț mult mai mic aferent întregii călătorii.

De asemenea, ai posibilitatea de a te distra mult mai bine alături de alte persoane, ceea ce îți va transforma complet concediul într-unul demn de neuitat!

Bucură-te de cele mai tari vacanțe, fără să depășești limita bugetului, chiar dacă pleci alături de întreaga familie!

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close