Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Descoperă inovația plăților contactless cu un POS Android

Descoperă inovația plăților contactless cu un POS Android

Îți dorești să implementezi cele mai inovative soluții pentru afacerea ta? Începe cu eficientizarea procesului de plată cu ajutorul unui sistem POS Android, o inovație care crește mobilitatea afacerii tale.

Descoperă inovația plăților contactless cu un POS Android
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2024   •   11:24

Tehnologia POS Android 11 încorporează cele mai utile funcții și aplicații care vor facilita tranzacțiile, vor crește nivelul de securitate și îți vor oferi informații esențiale pentru monitorizarea și gestionarea afacerii tale. Află mai multe despre un POS inteligent Android și ce beneficii îți oferă la fiecare utilizare.

Tot ce trebuie să știi despre un POS inteligent Android

Rolul terminalelor de plată a fost încă de la început să faciliteze accesul la diverse metode de plată, așa cum sunt tranzacțiile cu cardul. Odată cu evoluțiile și inovațiile din industria fintech, terminalele de plată clasice au devenit POS-uri inteligente, care depășesc limitele unui POS clasic și îmbunătățesc procesul de plată.

Toate avantajele unui sistem de operare Android se regăsesc în POS cu ajutorul tehnologiei POS Android 11, care oferă comercianților acces la o varietate de aplicații și funcționalități pentru gestionarea și monitorizarea evoluției afacerii. Cât despre principala funcție a POS-ului, aceea de înregistrare și confirmare a plății și aceasta a fost vizibil îmbunătățită. Complexitatea și eficiența unui POS cu tehnologia Android 11 se remarcă prin tranzacții mult mai sigure și rapide, acces la diverse metode de plată (cu card contactless, cu portofele digitale) și un design intuitiv și portabil.

5 avantaje ale tehnologiei POS Android 11 integrată în terminalele de plată

Tendințele în materie de comerț și plăți se schimbă constant, așa că trebuie să te adaptezi rapid pentru a te remarca pe piață. Clienții își doresc plăți sigure și rapide, comercianții au nevoie de o monitorizarea cât mai relevantă a afacerii. Astfel, a apărut o soluție sub forma unui POS inteligent cu Android 11 care îmbină tot ceea ce își doresc clienții și tot ce au nevoie comercianții pentru afacerea lor. Cele mai importante avantaje ale acestei tehnologii sunt:

Securitate și eficiență la fiecare tranzacție. Procesul de plată este îmbunătățit, fiecare tranzacție decurge conform celor mai recente protocoale de securitate și rapid pentru a diminua timpul de așteptare. Tehnologia POS Android 11 îți oferă acces la cele mai recente actualizări ale protocoalelor de securitate, astfel încât experiența clienților să fie îmbunătățită la fiecare tranzacție.

Design robust și intuitiv pentru o utilizare ușoară. POS inteligent-ul cu Android 11 pune accent pe experiența utilizatorului, astfel că încorporează un design intuitiv atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. Ecranul tactil oferă o experiență a utilizatorului vizibil îmbunătățită. Este conceput să reziste în diferite medii de utilizare și are un design patentat anti-stropire și anti-praf.

Tehnologie și performanță într-un singur POS. Sistemul de operare Android 11 și componentele tehnice din POS inteligent oferă stabilitate și performanță la fiecare utilizare. Mai mult, oferă acces comercianților la o varietate de aplicații pentru gestionarea și monitorizarea afacerii, totul într-un singur dispozitiv.

Stocare cloud și conexiune la internet. Datorită sistemului de operare Android implementat în POS inteligent, acest dispozitiv devine mai mult decât un terminal de plată. Se conectează rapid la internet, ceea ce îți permite să stochezi în cloud toate datele relevante despre afacerea ta. Mai mult, permite actualizarea constantă a sistemului de operare pentru a beneficia de cele mai noi funcții.

Dispozitiv multifuncțional pentru reducerea costurilor. Cu ajutorul unui POS inteligent cu Android 11 poți accepta plăți cu diverse metode de plată, poți monitoriza stocul de marfă, ai acces la date de gestionare și facturare. Totul este integrat într-un POS inteligent, astfel că nu vei mai avea nevoie de alte aplicații sau dispozitive pentru activitățile de monitorizare a afacerii.

Descoperă o soluție inovativă în forma unui POS inteligent cu tehnologia Android 11. Îmbunătățește procesele de plată și gestiune din cadrul afacerii tale și bucură-te de tranzacții sigure și rapide la fiecare plată.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close