Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce încălțăminte trebuie să ai în dulapul tău, pentru a te simți cu adevărat mulțumită?

Ce încălțăminte trebuie să ai în dulapul tău, pentru a te simți cu adevărat mulțumită?

Încălțămintea înaltă este acum la modă, indiferent dacă este vorba despre exemplare sportive sau despre pantofi eleganți.

Ce încălțăminte trebuie să ai în dulapul tău, pentru a te simți cu adevărat mulțumită?
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2021   •   12:43

O talpă cu grosimea de câțiva cm este deja ceva normal și acest model apare în colecțiile celor mai buni designeri.

Gama de pantofi sport din acest an este foarte bogată, deci ai multe variante de modele din care să alegi astfel încât să porți pantofi sport ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort și calitate.

Potrivit designerilor, încălțămintea cu talpă groasă, înaltă garantează un confort ridicat piciorului și nu produce nicio schimbare în ceea ce privește stilul de mers.

Dacă vrei să fii la modă, acest stil este o alegere excelentă mai ales dacă ai nevoie de o încălțămite mai înaltă și de calitate.

În esență, site-urile web îți pot oferi instrumentele necesare pentru a afla lucruri interesante despre modă și tendințele la pantofi și în plus te ajută să-ți dezvolți și propriul simț al stilului, pentru a avea un aspect cool.

Chiar și atunci când te îmbraci bine și confortabil de ceva vreme și arăți în mod constat îngrijită și încântată de ceea ce porți, este posibil să nu fi dezvoltat încă propriul tău stil.

Pentru asta este necesară cunoașterea elementelor de bază, a tendințelor modei și experimentarea consecventă.

Dacă îți dorești să te îmbraci mult mai bine și să ai un stil unic, îți sugerăm să ai în garderobă tot ce îți trebuie în materie de îmbrăcăminte dar și de încălțăminte (începând de la adidași, pantofi și până la ghete și cizme elegante).

Dacă ești în căutarea unor articole de încălțăminte de calitate pentru sezonul de toamnă, o gamă variată de pantofi găsești pe planetashop.ro, aceștia sunt în trend și au tocuri confortabile, pentru toate ocaziile. 

Vrei să arăți bine, în trend și să te simți încrezătoare în orice situație, îți sugerăm să afli și tendințele modei în materie de încălțăminte pentru această toamnă, pentru a ști ce să alegi.

Ce va fi la modă în acest sezon? Află care sunt direcțiile stilistice la sfârșit de an

Tendințele la încălțăminte pentru sezonul de toamnă-iarnă 2021 cuprind și modele noi, unice, dar și câteva vechi, mai mult sau mai puțin uitate. În topul preferințelor se numără:

  • Cizme din piele lăcuită
  • Ghete slouchy cu toc mic sau cu toc înalt
  • Botine cu platformă
  • Pantofi cu accesorii interesante în jurul gleznei (lanțuri și bijuterii)
  • Mocasini în stil francez care apar în aproape toate colecțiile de modă din acest an
  • Pantofi cu toc stiletto, hibrid, cu talpă de cauciuc
  • Pantofi damă de tip peep-toe care sunt din piele argintie
  • Pantofi cu tocuri de pisoi slingback, ce au anumite detalii, cum ar fi inserții de patchwork
  • Pantofi cu imprimeu ce imită pielea de piton și crocodil
  • Încălțămintea joasă sau pantofii plați, gen espadrile sau balerini, cu tălpic din piele
  • Pantofi sport, confortabili, gen adidași sau sneakers.

Contează foarte mult să fii la modă, dar și confortul. O încălțăminte potrivită, foarte comodă te menține în formă și îți protejează picioarele.

Sunt momente în care ținuta este perfectă, dar pantofii nu se potrivesc și astfel stilul ținutei se strică imediat. Ca și în cazul hainelor, există diferite stiluri de pantofi în funcție de sezon.

Pentru această toamnă îți sugerăm să ții cont de câteva sfaturi ale designerilor:

  • Pantofii din piele moale au avantajul de a se adapta la forma piciorului; dacă se aleg nuanțe de gri și bej, acestea se potrivesc foate bine cu ținuta și oferă un stil elegant și la modă
  • Ghetele din piele sunt în mare vogă și oferă un stil vintaje foarte plăcut; sunt preferate culorile kaki, gri-închis, maro-cămilă, negru
  • Pantofii din piele întoarsă sunt eleganți, moderni și creează un sentiment de lux și calm
  • Cizmele cu fermoar sunt potrivite pe sezonul de toamnă și început de iarnă
  • Pantofi de tip sneakers sunt comozi și în trend.

În materie de încălțăminte, există multe opțiuni pentru a crea un stil unic și a avea un aspect interesant, plin de eleganță și culoare, atunci când vremea se schimbă și temperatura scade, chiar și sub zero grade.

Designerii au oferit opțiuni confortabile pentru anul 2021: cizme cu platformă, cizme cu toc, ghete și bocanci din piele pentru femei.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM imediată de ploi torențiale, vijelii și grindină!
x close