Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Kit unghii pentru manichiura perfectă și la modă

Kit unghii pentru manichiura perfectă și la modă

Dacă nu ai experiență în modelarea și purtarea unghiilor cu gel, cel mai bine este să începi cu un kit unghii pentru începători. 

Kit unghii pentru manichiura perfectă și la modă
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2021   •   11:17

 Un astfel de set nu este doar ieftin, ci conține și toate componentele necesare modelării unghiilor. În principiu, permite prima intrare în marea lume a designului unghiilor. Desigur, echipamentul de bază al kit-ului de pornire poate fi extins cu piese individuale suplimentare.

Desigur, chiar dacă ești începătoare, poți investi direct într-un kit unghii profesional mare, deoarece acest lucru oferă mult mai multe opțiuni. Datorită kit-urilor de acest gen, nu trebuie să te mulțumești cu unghii simple întărite.

Ce conține un kit unghii cu gel

Kit-urile unghii pentru începătoare sunt potrivite pentru fetele care se ocupă pentru prima dată de modelarea unghiilor. Datorită costurilor reduse, investiția este suportabilă chiar dacă îți dai seama că modelarea unghiilor nu este pentru tine.

 În ceea ce privește opțiunile de proiectare, ești destul de limitată cu un kit de pornire, deoarece numai un model cu gel incolor sau o extensie de unghii poate fi implementată cu acesta. De multe ori pachetele de început conțin cel puțin un gel alb, astfel încât să poată fi create și manichiuri tipice franțuzești. Dacă este cazul, există desigur și kit-uri speciale pentru manichiura franțuzească.

Kit-urile unghii profesionale conving cu o gamă extrem de largă de ustensile de design de unghii incluse. Acestea nu numai că fac modelarea unghiilor să arate mai atrăgătoare, dar o fac și mai ușoară în același timp. 

Dacă dorești să devii profesionistă în acest domeniu, ar trebui să utilizezi mai bine un kit unghii mare. Odată cu seturile comune de pe piață, trebuie făcută o distincție clară între kit-urile cu lămpi LED și UV. Tehnologia de întărire cu LED este încă destul de nouă pe piața modelării unghiilor, dar devine din ce în ce mai populară. Gelul se întărește mult mai repede decât cu o simplă lampă UV. 

În esență, totuși, fiecare trebuie să decidă singură ce tehnologie se potrivește mai bine propriului proiect. Există o selecție largă de numeroase kit-uri de unghii cu gel ieftine, care sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Un kit unghii cu gel este o alternativă excelentă la cumpărarea ustensilelor individual. De obicei, kit-ul include toate ustensilele necesare, astfel încât să poți începe imediat. Dacă dorești să economisești timp și bani, ar trebui să investești cu siguranță într-un set de unghii cu gel de înaltă calitate. 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close