Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Oja semipermanentă – la granița dintre aspectul unghiei naturale și rezistența construcției cu gel

Oja semipermanentă – la granița dintre aspectul unghiei naturale și rezistența construcției cu gel

Singurul dezavantaj al construcțiilor cu gel este faptul că, uneori, aspectul final poate părea uneori artificial.

Oja semipermanentă – la granița dintre aspectul unghiei naturale și rezistența construcției cu gel
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2023   •   10:00

Ameliorarea acestei situații se poate face printr-o tehnică de lucru foarte bună, însă pentru femeile care își doresc să se ocupe pe cont propriu de manichiura lor, soluția optimă o reprezintă ojele semipermanente.

Acestea sunt combinația ideală dintre aspectul curat și fin al ojei clasice și rezistența imbatabilă a unui gel calitativ, ajutându-te să obții rezultate excepționale cu minim de efort. Comanda oja semipermanenta de pe creative-nails.ro și obține unghii frumoase, ca la salon, chiar la tine acasă!

Cum se folosește oja semipermanentă?

O tehnică bună va face diferența întotdeauna între o manichiură perfectă și una care suportă îmbunătățiri. Pentru a te asigura că rezultatul este cel dorit de fiecare dată când folosești ojă semi, este important să pregătești corespunzător unghia. Stilizează forma unghiei și cuticula, matifiază suprafața, degreseaz-o, aplică o soluție de pregătire, o bază și mai apoi polimerizează. Acum este momentul în care aplici oja semipermanentă în straturi subțiri, până obții intensitatea dorită. Usucă fiecare strat în lampă, iar mai apoi finisează totul cu un top coat cu finișul dorit, după care va trebui să mai polimerizezi pentru ultima dată, iar rezultatul va fi, cu siguranță, cel dorit.

Care sunt avantajele unui astfel de produs?

Aspectul natural pe care îl obții la final este principalul motiv pentru care tot mai multe femei aleg manichiura semi în detrimentul celei cu gel. Totuși, aceste produse dispun de alte beneficii printre care și configurarea unui strat superior de protecție pentru unghie și sporirea rezistenței acesteia, ajutând-o să crească tot mai mult fără să se rupă.

Descoperă diversitatea de texturi și nuanțe disponibile la Creative Nails

Varietatea de produse care te așteaptă pe site te va impresiona din toate punctele de vedere. Găsești aici oje în toate nuanțele spectrului cromatic, în intensități diferite, cu sclipici sau sidef, în finiș lucios sau mat, plus numeroase texturi în așa fel încât să poți achiziționa de aici tot ce ai nevoie pentru a contura modele variate și unice de unghii.

Produsele Creative Nails sunt ideale și pentru uz profesional

Oja semi este o soluție excelentă prin care să obții unghii perfecte chiar la tine acasă, iar acest produs este din ce în ce mai solicitat și în saloane. Produsele Creative Nails îndeplinesc toate standardele de calitate și siguranță necesare pentru a fi utilizate și în salon.

Beneficiază de un raport calitate-preț excelent

Calitatea primează la toată gama de produse Creative Nails și vei putea observa asta odată cu prima utilizare. Branduri de renume precum Cupio, YAS, Crystal Nails, HER și multe altele îți propun oje semi dintre care să alegi după bunul plac, în schimbul unor prețuri foarte avantajoase pentru orice categorie de buget.

Comandă acum nuanțele tale de ojă semi direct de pe site

Dacă ai găsit exact ce căutai, te mai despart doar câteva click-uri de produsele care te vor ajuta să obții o manichiură impecabilă de fiecare dată. Adaugă-le în coș, urmează pașii indicați pentru a finaliza comanda și în câteva zile aceasta îți va fi livrată direct la ușă prin curier rapid. Comenzile de peste 550 de lei beneficiază de transport gratuit și ai la dispoziție 14 zile pentru a face retur, ceea ce îți asigură flexibilitate și libertate.

Configurează-ți propriul kit de manichiură semi și vei putea să te bucuri de unghii frumoase și îngrijite chiar și atunci când nu reușești să ajungi la salon, având posibilitatea de a le pregăti direct la tine acasă!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close