Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Poți face și excursii în Zanzibar sau este o destinație numai pentru plajă? Iată răspunsul ghizilor turistici

Poți face și excursii în Zanzibar sau este o destinație numai pentru plajă? Iată răspunsul ghizilor turistici

După o perioadă în care părea că restricțiile de călătorie nu aveau să se mai sfârșească, a venit momentul mult așteptat de toată lumea. Acum îți poți planifica o vacanță oriunde dorești, exact „ca pe vremuri”, fără să te mai preocupe codul țării în care vei ajunge și, de cele mai multe ori, nici certificatul verde.

Poți face și excursii în Zanzibar sau este o destinație numai pentru plajă? Iată răspunsul ghizilor turistici
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2022   •   13:15

Așadar, acum trebuie să răspunzi la alte întrebări, mult mai ușoare și, din multe puncte de vedere, mult mai plăcute. Câteva exemple ar fi: unde vrei să ajungi, ce ți-ar plăcea să faci, câte zile va dura sejurul tău și multe altele.

O destinație de vacanță pe care nu ar trebui să o treci cu vederea este însoritul Zanzibar, arhipelagul din estul Africii. Insula albastră cu plaje superbe pare desprinsă din Paradis. Totuși, există foarte multe persoane care s-ar plictisi de o vacanță care implică doar statul la plajă chiar dacă frumusețea peisajului nu se compară cu nimic din ce au mai văzut până acum.

De aceea, trebuie să se răspundă la următoarea dilemă: există posibilitatea de a face excursii Zanzibar ori este aceasta o destinație rezervată exclusiv celor care iubesc peisajul maritim și relaxarea pe tot parcursul sejurului?

Răspunsul vine din partea ghizilor turistici de la Zanzibar Tour Guide. Deși spectacolul oferit de plajele din arhipelag este într-atât de fascinant încât îi farmecă până și pe cei mai aventuroși turiști, există numeroase excursii în Zanzibar pentru care se poate opta. În funcție de hobby-urile tale ori de lucrurile noi pe care vrei să le încerci, aici se găsește câte ceva pentru oricine. Iată câteva exemple!

Safari Blue – cel mai celebru tur din Zanzibar

Fără îndoială, una dintre cele mai populare excursii din Zanzibar este Safari Blue Tour. La ce te poți aștepta de la o astfel de experiență? Aventuri de neuitat precum înotul cu delfinii, peisaje fabuloase, cum ar fi pădurea de mangrove, dar și o masă bogată, din care nu vor lipsi calamarii, homarii, fructele tropicale și multe altele.

Dacă ajungi în Zanzibar, nu trebuie să ratezi o astfel de excursie din moment ce aceasta îți garantează că te vei bucura la maximum de timpul petrecut pe coasta de vest a Oceanului Indian.

Explorează capitala Stone Town!

Din categoria de excursii în Zanzibar la care ar trebui să te înscrii, nu poate lipsi turul dedicat explorării capitalei, Stone Town, locul în care s-a născut solistul formației Queen, Freddie Mercury. Alături de un ghid turistic cu experiență, vei descoperi care este povestea din spatele clădirilor impresionante, care este istoria orașului, precum și multe fapte diverse care te vor face să privești Zanzibarul cu alți ochi!

Pescuiește sau învață să gătești alături de localnici!

O agenție precum Zanzibar Tour Guide nu îți promite doar excursii Zanzibar, ci și experiențe de 5 stele. De exemplu, poți pescui alături de localnici, o activitate la care se poate înscrie oricine, dar care este apreciată în special de către bărbații de peste 40 de ani. Altă opțiune este cursul culinar, în cadrul căruia oricine poate învăța cum să prepare rețete tradiționale, dar și cum să folosească numeroasele condimente locale.

Așadar, vacanța din Zanzibar îți poate oferi nenumărate experiențe și activități antrenante, totul într-un peisaj care pare desprins dintr-un film!

×
Parteneri
Cod galben de furtuni severe în România! Informare meteo de vreme rea
x close