Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tu cât de elegantă te simți în lenjeria intimă pe care o ai

Tu cât de elegantă te simți în lenjeria intimă pe care o ai

Evident, ca în orice aspect al vieții noastre, uneori facem alegeri greșite chiar și la capitolul de lenjerie intimă.

Tu cât de elegantă te simți în lenjeria intimă pe care o ai
de Georgiana Adam    |    09 Iul 2021   •   12:15

De fiecare dată când pui vreo două mașini de haine la spălat, printre care se află și sutienele și chiloții pe care-i ai, urmează să le înșiri ca soldații pe uscător.

A doua zi deja te duci țintă către cei favoriți, lăsându-i pe cei inconfortabili și care te irită pentru zile mai îndepărtate. Toți avem un top al lenjeriei pe care o deținem însă, din păcate, se murdăresc și n-avem ce face, trebuie să recurgem la cele ce ne-au rămas și nu prea ne sunt pe plac.

Asta până ce intervin anumite schimbări ale corpului, iar pe măsură ce înaintezi în vârstă numai gândul de lenjerie sintetică îți face părul să se zbârlească.

În special pe timp de vară. Când devenim adulți începem să ne schimbăm perspectivele, să apreciem calitatea nu cantitatea, să înțelegem că uneori mai bine dai un ban în plus pe ceva bun, decât să îi irosești pe ceva ce-ți provoacă nervi. Iar asta se aplică și în cazul lenjeriei intime de calitate, lenjerie ce o vei găsi la conteelegant.ro.

Ce lenjerii găsești aici

Cei de la Conte Elegant înțeleg pe deplin că o lenjerie de calitate slabă îți poate strica dispoziția pe tot parcursul zilei, în special dacă este de o mărime nepotrivită.

De aceea, ei au conceput pentru femei o gamă diversificată de lenjerie intimă din materiale de calitate superioară, mărimi pentru siluete diferite, dar și modele ce se încadrează în tendințe.

Fiindcă lenjeria intimă este primul lucru pe care-l îmbraci și-ți atinge pielea, acesta trebuie să fie neapărat confortabilă și să-ți lase pielea să respire.

Lenjeriile sintetice duc cel mai adesea către infecții în zona intimă, iar cercetările demonstrează asta fără echivoc.

Pe conteelegant.ro vei găsi lenjerie intimă din bumbac, microfibră sau bumbac EKO reprezentând gama Gisela. Bumbacul eco este în special preferat de femei vara, fiindcă oferă un nivel de prospețime și confort de neegalat.

Modelele de chiloți laser cut sunt ideale pentru zilele când porți rochii mulate, neformând cute inestetice, fiind practic invizibili. Iar mai nou cei de la Conte Elegant au adus chiar și chiloți din modal, o țesătură extrem de moale din lemn de fag, certificată FSC, provenită din păduri sustenabile.

Se regăsesc aici și seturi complete cu sutien și chilot de diverse modele. Dacă crezi că era cazul de ceva vreme să dai un refresh sertarului tău, află că acum este disponibilă campania de 2 + 1 gratuit la chiloții de damă. În plus, prețurile lor sunt rezonabile având în vedere standardele înalte la care se află aceste articole.

Devino clientă fidelă

Dacă-ți faci un cont la ei ai posibilitatea de a câștiga puncte de fidelitate atât din achizițiile făcute pe site, cât și prin alte metode. Iar toate aceste puncte le poți utiliza ulterior în comenzile viitoare, pentru a obține discounturi atractive.

Deja la crearea contului primești 100 de puncte bonus, iar 10 puncte Conte reprezintă 1 leu.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre acest lucru accesează site-ul oficial www.conteelegant.ro, categoria promoții.

Contact: 0761334462

[email protected]

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close