Antena 3 CNN Economic Corsetele modelatoare de la Clessidra - recomandări pentru definirea taliei (P)

Corsetele modelatoare de la Clessidra - recomandări pentru definirea taliei (P)

Corsetele modelatoare de la Clessidra - recomandări pentru definirea taliei (P)
31 Ian 2019   •   17:35

Tot felul de așa zise soluții salvatoare și alternative pentru o slăbire rapidă și eficientă a taliei se promovează la ora actuală pe piață, creând impresia că pot înlocui cu succes un stil de viață sănătos. În timp ce produsele minune care promit rezultate garantate au început să își piardă din credibilitate, la tot mai mare căutare sunt la ora actuală corsetele modelatoare.

Acestea nu sunt un substitut al unui stil de viață sănătos, însă reprezintă un factor de mare influență în cadrul procesului de slăbire, respectiv de definire a taliei. Se găsesc în cadrul magazinelor de specialitate într-o varietate de modele, concepute pentru a oferi acestei zone susținerea necesară și totodată pentru a favoriza acțiunea de transpirație asupra mesei de țesut adipos în exces. Poate fi vorba despre un corset pentru slăbire, unul post natal sau pentru antrenamentele fizice.

Clessidra - magazin online specializat în lenjerie și articole de îmbrăcăminte, vine în întâmpinarea publicului feminin interesat cu opțiuni complexe și vaste de corsete modelatoare. Categoria dedicată de pe site-ul official www.clessidra.ro vizează o mulțime de corsete pentru modelare, din latex sau non latex.

Se găsesc în magazin, după necesitate, în grade de compresie diverse. Rolul acestora este de a oferi o mână de ajutor celor care vizează pierderea centimetrilor din zona taliei, atât prin compresie, cât și prin termosudație. Se bucură utilizatoarele acestui tip de lenjerie de faptul că își îmbunătățesc poziția spatelui, corectând-o eficient și sigur. Pliate pe nevoi și bugete variate, aceste corsete constituie un ajutor însemnat în cazul a nenumărate reprezentante feminine.

Iată care sunt 3 modele de corsete modelatoare pe care le recomandă specialiștii Clessidra și care sunt câteva specificații ale acestora.

Corsetul basic/sport din latex pentru antrenarea taliei cu trei rânduri de închidere

Se orientează spre acest tip de corset publicul feminin care este reprezentat fie de persoane active, fie de cele care practică un sport. Oferă avantajul uzului îndelungat, prezentând trei rânduri de închidere. Un corset basic, respectiv sport din latex este un articol ce asigură comoditate la purtare. Se găsește în portofoliul magazinului menționat în 2 variante de culori, respectiv negru și nude. Prezintă o eficiență crescută, este multifuncțional și oferă posibilitatea de a fi purtat pe sub hainele de zi cu zi fără a-și trăda prezența. Unele îl văd ca pe o soluție de moment, care le estompează și ascunde cu succes masa de grăsime în exces din zona abdomenului - așa zișii colăcei, iar altele îl poartă pentru avantajele oferite pe termen lung.

Acest model se poate purta cu încredere atât în timpul activităților fitness sau cardio, cât și în calitate de accesoriu vestimentar. Este recomandat pentru eficiența ce o prezintă vizavi de procesul de slăbire, definind și reducând din circumferința taliei, dar totodată acționând asupra stomacului asemenea unui inel gastric extern.

Corsetul sport din latex cu închidere invizibilă

O recomandare de top din partea experților Clessidra se referă la corsetul din latex ce include 4 tije de susținere, deosebit de flexibile. Prezintă închidere dublă, este completat de bumbac și prinderea se face prin scai. Este o alegere potrivită atât pentru uzul zilnic, dar și postnatal. Îl aleg cu încredere femeile pentru faptul că nivelul de compresie realizat este unul optim, aplatizând cu eleganță abdomenul. Rezultatele constau într-o talie frumos evidențiată. Este ales pentru eficiența cu care maschează imperfecțiunile și mai ales pentru cea cu care conturează formele feminine. Bumbacul satinat din care este realizat exteriorul acestui corset sport din latex reușește să îi asigure transparența, asigurând invizibilitatea sa pe sub haine.

Corsetul Zip & Clip Powernet

Este un corset cu 4 tije de susținere flexibile, ce dispune de închidere dublă, prin clipsuri și fermoar. Este ideal pentru o modelare eficientă a abdomenului și implicit a taliei.

Nivelul de compresie este unul mediu, potrivit pentru a aplatiza în mod instant abdomenul, evidențiind astfel o talie feminină atrăgătoare. Are la bază o tehnologie inovatoare de fibre - PowerNet, care asigură compresie, fără a face vreun compromis însă vizavi de confort.

Un corset Zip & Clip PowerNet reprezintă o alegere inspirată întrucât prezintă un nivel de comoditate deosebit, astfel că nu îngreunează respirația și nici mișcările în timpul purtării sale.

Fiecare dintre cele menționate însă trebuie să fie purtate prin respectarea indicațiilor oferite de producător. Care sunt acestea, dar și alte informații utile publicului feminin interesat sunt disponibile pe site-ul Clessidra.ro.Top of FormBottom of Form

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close