Antena 3 CNN Economic Transporturi S-a deschis circulația pe încă un tronson al drumului expres Craiova-Pitești

S-a deschis circulația pe încă un tronson al drumului expres Craiova-Pitești

Încă 32 de kilometri de drum de mare viteză aferenți primului drum expres din România, Craiova-Piteşti, respectiv Tronsonul 3 Slatina-Coloneşti, au fost daţi în folosinţă.

S-a deschis circulația pe încă un tronson al drumului expres Craiova-Pitești
Sursa foto: Irinel Scriosteanu Facebook
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2023   •   12:25

"Încă 32 de kilometri de drum de mare viteză finalizaţi şi daţi în trafic

În acest moment, dăm în trafic încă 32 km de drum de mare viteză aferenți primului drum expres din România, Craiova-Piteşti, respectiv Tronsonul 3 Slatina-Coloneşti.

Acest tronson este finalizat cu 6 luni mai devreme față de termenul contractual și cel de-al doilea tronson finalizat de același constructor român, după ce anul trecut am deschis circulației primii 40 km de drum expres din România, și anume Tronsonul 2: Robănești - Slatina. 

Astfel, de acum, se poate circula între Robănești și Colonești la nivel de drum de mare viteză pe aproximativ 72 km, ocolind orașele Balș, Slatina și comunele limitrofe acestora, iar de la anul pe toți cei 121 km ai Drumului Expres Craiova - Pitești, când vor fi finalizate capetele, Tronsonul 1: Craiova - Robănești și Tronsonul 4: Colonești - Pitești (A1).

Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, în mod special antreprenorului și subcontractorilor, domnului Dan Tomozei - responsabil șantier din partea UMB, inginerilor, echipelor de muncitori, dulgheri, fierari, operatori de utilaje, colegilor de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și CNAIR, domnului Călin Cosmin Petrut, directorul DRDP Craiova. 

De asemenea, mulțumesc pentru buna colaborare și coordonare domnului Cristian Pistol - director general CNAIR, domnului Felician Cerneștean - director implementare CNAIR, membrii comisiei de recepție, reprezentanților autorităților locale, membrilor Unității de Implementare a Proiectului, și pentru că și acest proiect este finanțat din fonduri europene, îi mulțumesc direcției de specialitate din cadrul MTI, al cărei director este Felix Ardelean", a transmis Irinel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

???? ?? ?? ?? ???? ?? ???? ?????? ????????? ?? ??? ?? ?????? În acest moment, dăm în trafic încă 32 km de drum de mare viteză aferenți primului drum expres din România, ???????-???????, respectiv ????????? ? ??????? - ?????????. Acest tronson este finalizat cu 6 luni mai devreme față de termenul contractual și cel de-al doilea tronson finalizat de același constructor român, după ce anul trecut am deschis circulației primii 40 km de drum expres din România, și anume Tronsonul 2: Robănești - Slatina. Astfel, de acum, se poate circula între Robănești și Colonești la nivel de drum de mare viteză pe aproximativ 72 km, ocolind orașele Balș, Slatina și comunele limitrofe acestora, iar de la anul pe toți cei 121 km ai Drumului Expres Craiova - Pitești, când vor fi finalizate capetele, Tronsonul 1: Craiova - Robănești și Tronsonul 4: Colonești - Pitești (A1). Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, în mod special antreprenorului și subcontractorilor, domnului Dan Tomozei - responsabil șantier din partea UMB, inginerilor, echipelor de muncitori, dulgheri, fierari, operatori de utilaje, colegilor de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și CNAIR, domnului Călin Cosmin Petrut, directorul DRDP Craiova. De asemenea, mulțumesc pentru buna colaborare și coordonare domnului Cristian Pistol - director general CNAIR, domnului Felician Cerneștean - director implementare CNAIR, membrii comisiei de recepție, reprezentanților autorităților locale, membrilor Unității de Implementare a Proiectului, și pentru că și acest proiect este finanțat din ??????? ????????, îi mulțumesc direcției de specialitate din cadrul MTI, al cărei director este Felix Ardelean. ?? ???, ???????, ??? ?? ?? ?????! ?? ___________ #Craiova #Pitesti #DrumExpres #CraiovaPitesti #DEx12 #DEx12CraiovaPitesti #Oltenia #Slatina #Colonesti #Negreni #infrastructura #rutier #infrastructuraRomania #modernizare #dezvoltare #dezvoltamRomania #HaiRomaniaHaiCaSePoate

Publicată de Irinel Ionel Scriosteanu pe Sâmbătă, 23 decembrie 2023

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close