Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Durere şi revoltă la înmormântarea lui Rudel Obreja: "Campion al României batjocorit"

Durere şi revoltă la înmormântarea lui Rudel Obreja: "Campion al României batjocorit"

Momente pline de durere la înmormântarea lui Rudel Obreja. Fostul mare campion a fost condus astăzi pe ultimul drum de familie, prieteni și sute de persoane.

Durere şi revoltă la înmormântarea lui Rudel Obreja: "Campion al României batjocorit"
Sursa foto: Hepta | SportPictures / Andreea Alexandru
de Ioana Mircea    |    15 Mar 2023   •   16:43

Sute de oameni l-au condus astăzi pe Rudel Obreja, pe ultimul drum. Cu lacrimi de durere, familia, prietenii dar și fanii și-au luat adio de la fostul campion.

Oamenii au spus că plecarea lui reprezintă o pierdere enormă pentru boxul românesc și că nu cred că boxul românesc îl va putea înlocui vreodată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"L-am cunoscut acum trei luni, prima oară. Campion al României batjocorit", a spus George Simion, liderul partidului AUR. Pe de altă parte, rudele marelui campion acuză că acesta nu a fost tratat de către statul român așa cum ar fi meritat.

Citește și: Ce a spus Rudel Obreja chiar înainte să moară. Soție: ”Acestea au fost ultimele cuvinte!”

Rudel Obreja, afacerist și fost președinte al Federației Române de Box, a murit la vârsta de 57 de ani. Acesta suferea de cancer şi fusese eliberat din închisoare pentru a se trata.

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, în septembrie 2022 fiind deja de nerecunoscut.

×
Subiecte în articol: rudel obreja
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close