Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Anchetă de amploare în cazul fetei de 16 ani găsită fără suflare la Neamţ

Anchetă de amploare în cazul fetei de 16 ani găsită fără suflare la Neamţ

A fost deschisă o anchetă de proporţii după moartea suspectă a unei tinere de 16 ani. În urma cercetărilor, procurorii susţin că tânăra fusese drogată cu o substanţă interzisă foarte puternică.

Anchetă de amploare în cazul fetei de 16 ani găsită fără suflare la Neamţ
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Aug 2023   •   18:24

Trei dealeri au fost arestaţi în acest caz. Avem şi mărturia tatălui fetei, care susţine că pe băiatul la care era acasă l-ar fi cunoscut pe internet şi că acesta, de fapt, ar fi violat-o.

Shara venise în Piatra Neamţ pentru a participa la un concurs şcolar. Ajunsese în timpul weekend-ului, aşa că duminică seara s-a văzut cu un băiat de 19 ani pe care l-a cunoscut online şi au mers împreună la el acasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În mijlocul nopţii, mama tânărului a primit un apel care o anunţa că fetei i s-a făcut rău şi că este nevoie de intervenţia unei ambulanţe. Femeia a sunat la 112, iar când au ajuns medicii, Shara era deja în stop cardiorespirator, într-o o baltă de sânge.

Citeşte şi: "Copilul dumneavoastră este mort!". Mărturia în lacrimi a tatălui Sharei, eleva din Bucureşti care a murit în casa unui tânăr cunoscut online

În acel punct, se presupunea că fata a murit în urma unui infarct. Însă necropsia a arătat că decesul s-a produs din cauza unei intoxicaţii cu mefedronă, un drog foarte periculos.

Situaţie care a ridicat suspiciuni în rândul familiei lui Shara. Tatăl ei a declarat pentru Antena 3 CNN că fata nu consumase niciodată substanţe interzise.

Vezi şi: Motivul decesului elevei din București, după un moment intim cu un tânăr de 19 ani. Cauza stabilită în urma necropsiei

×
Subiecte în articol: ancheta Neamţ procurori droguri
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close