Antena 3 Emisiuni News Hour with CNN Mama bărbatului care și-a înecat copiii într-un râu din Bacău: ”Nu știu ce inimă a avut!”

Mama bărbatului care și-a înecat copiii într-un râu din Bacău: ”Nu știu ce inimă a avut!”

de Redacția Antena 3    |    09 Mai 2022   •   20:05
Mama bărbatului care și-a înecat copiii într-un râu din Bacău: ”Nu știu ce inimă a avut!”
Sursa foto: Antena 3

Bărbatul din Bacău care şi-a ucis cei doi copii este în continuare căutat, atât în apă, cât şi pe uscat. După o ceartă cu soţia, acesta şi-a luat băiatul de patru ani şi fetiţa de cinci luni şi i-a aruncat în apele Barajului Bereşti. Încă nu se ştie dacă a sărit şi el, ori a fugit de la faţa locului.

Cearta care a izbucnit duminică între cei doi soţi l-a determinat pe bărbat să ia copiii şi să plece, ameninţând că se va arunca în baraj cu ei. Ultima care a vorbit cu băieţelul de patru ani a fost bunica din partea tatălui.

„Era nepoţelul meu. M-a sunat că n-a ajuns aici, nu am știut unde. Zice ”mamaie vin la tine”, i-am spus ”adu băiatul acasă, du fata acasă la mamă şi adu-mi băiatul acasă că îl iau eu şi-l cresc”, l-am crescut până acum”, a declarat Mariana Florea, bunica copiilor din partea tatălui.

Bărbatul a fost internat la psihiatrie pentru scurtă vreme din cauza alcoolului, dar lua tratament. Deşi ştia că cei doi nu se înţeleg, femeia este şocată de ceea ce a făcut fiul ei.

„Nu știu ce inimă a avut, nu-mi dau seama.”, mai spune bunica.

Citește și: Mama celor doi copii înecați de tată într-un râu din Bacău: ”Mi-a luat fata din casă. Mi-a zis că e ultima oară când o văd”

Speriat de scandalul dintre părinţi, cel de-al treilea copil, un băiat de şase ani din prima căsătorie a mamei, şi-a luat bicicleta şi a fugit de acasă. Şi-a găsit adăpost la bunici.

Soarta celor doi copii a fost pecetluită atunci când au plecat de acasă. Poliţiştii i-au găsit pe copii plutind pe luciul apă, iar concluziile preliminare au stabilit că decesul s-a produs prin înec.

Cei doi, mamă şi copil, au fost cazaţi de aseară la DGSAP. Vecinii spun că femeia voia să-şi părăsească bărbatul şi îşi făcuse chiar şi bagajele. Le-a aruncat în afara curţii de frica lui, dar un vecin le-a depozitat.

Mama tânărului de 30 de ani care şi-a ucis copiii nu crede că el a fugit după ce i-a aruncat în apă.

Procurorii au decis începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, în forma violenţei în familie. Bărbatul este căutat în continuare de autorităţi.

 

×
Subiecte în articol: Bacău copii înecat bunica

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close