Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Avocatul lui Dan Tudorache: "Doamna Clotilde Armand la ora asta, ar fi trebuit să îşi dea demisia"

Avocatul lui Dan Tudorache: "Doamna Clotilde Armand la ora asta, ar fi trebuit să îşi dea demisia"

Mihai Drăgan, avocatul fostului primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache, a vorbit, miercuri, în exclusivitate la Antena 3, despre afirmaţiile făcute de procurorul Sorin Iaşinovschi, care nu exclude o răsturnare de situaţie cu privire la alegerile din Sectorul 1.

Avocatul lui Dan Tudorache: "Doamna Clotilde Armand la ora asta, ar fi trebuit să îşi dea demisia"
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   23:19

Mihai Drăgan a comentat declaraţiile făcute de magistratul Sorin Iașinovschi, din cadrul SIIJ, care a mărturisit că alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate.

Interviul apărut în spațiul public, în care Sorin Iașinovschi vorbea despre frauda de la alegerile din Sectorul 1, era de doar 7 minute, fiind editate multe dintre declarațiile magistratului.

Avocatul fostului primar Dan Tudorache: "E o satisfacţie profesională, că suntem confirmaţi de un magistrat"

"Dincolo de satistacţia profesională, că ceea ce afirmăm încă din data de 28 septembrie, când am intrat în direct tot la postul dumneavoastră de televiziune....E o satisfacţie profesională, că suntem confirmaţi de un magistrat, de un oficial cu punctul pe i, vă mărturisesc că mă încearcă o mare tristeţe, pentru că pe deoparte, România este în halul în care este, iar pe de altă parte, pentru că autorităţile, până la ora aceasta, nu au făcut absolut nimic, cu excepţia acestui procuror (...) A ales să nu îşi trădeze meseria şi să iasă public, să spună nişte chestiuni. Faptul că în urma presiunilor inimaginabile, s-a anulat practic prezentarea acestui interviu pe postul de televiziune pentru care a fost acordat, pentru mine este o pată adâncă pe obrazul democraţiei din România, pe obrazul presei din România, nu doar a postului respectiv de televiziune, a clasei poltice. Eu cred că lipsa de reacţie până la acest moment din partea preşedintelui Iohannis care trebuie să fie garantul Constituţiei, din partea CNA-ului, din partea oricărei instituţii care doarme la ora asta, este o mare ruşine pentru această ţară. 

Mihai Drăgan: "Doamna Clotilde Armand la ora asta, ar fi trebuit să îşi dea demisia"

Ştiu că acest interviu a fost mullt mai amplu, mi se confirmă şi se confirmă opiniei publice faptul că acel comunicat dat de secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie a fost cenzurat de către Parchetul General şi practic nişte forţe, oricum, nu democratice, şi-au dat mână de la mână, ca rezultatul alegerilor să rămână viciat. Din punctul meu de vedere, dacă sfidarea nu merge până la maxim, doamna Clotilde Armand la ora asta, ar fi trebuit să îşi dea demisia. În schimb, dumneai preferă în continuare să ameninţe, să pună poze cu foşti procurori de tristă amintire pentru această ţara care au făcut, din punctul meu de vedere, justiţia harcea-parcea (...) Preferă să ameninţe şi să facă plângeri împotriva procurorului (...) Din punctul meu de vedere, cred că niciunul din această ţară nu trebuie să accepe această situaţie şi să tăcem complice, pentru că mâine se pot întâmpla mai multe, mai multe. Orice tăcerea în faţa unu asemenea abuz, nu poate să conducă decât la o masacrare a democraţiei şi în cele din urmă, la punerea în noastră, a fiecăruia dintre noi într-un lanţ. Lanţ imaginabil, e adevărat", a spus Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Dan Tudorache.

Citiţi şi: Interviul necenzurat cu magistratul care susține că alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate, difuzat la Sinteza zilei

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close