Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea: Vreau să fac o plângere la DNA împotriva judecătoarei Camelia Bogdan. Și să o semnez anonimă

Mircea Badea: Vreau să fac o plângere la DNA împotriva judecătoarei Camelia Bogdan. Și să o semnez anonimă

Mircea Badea: Vreau să fac o plângere la DNA împotriva judecătoarei Camelia Bogdan. Și să o semnez anonimă
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Feb 2016   •   00:02
Mircea Badea a recunoscut, în pasa cu Sinteza Zilei, joi seară, că are de gând să depună o plângere la DNA, împotriva judecătoarei Camelia Bogdan.

Azi, când am ieșit din garaj, cine era în fața mașinii mele? Vecinul meu de la DNA. Cum urcam eu panta din parcare, uite așa îl văd pe vecinul. Și m-am gândit la două lucruri. În primul rând, a venit să mă ia. În al doilea rând, eu aș putea să fac o plângere penală împotriva doamnei Camelia Bogdan, la DNA. Atunci mi-a picat fisa. Nu știu exact în ce calitate. Să presupunem că nu am nicio calitate. Dar în calitatea mea de cetățean, văzând ce este evident, aș vrea să îi fac o plângere. S-a autosesizat Inspecția Judiciară, e foarte bine, dar eu cred că trebuie și o cercetare penală, nu doar administrativă. Ca să fie vârât un act oficial, cu număr de înregistrare, la instituția statului denumită sugestiv DNA. Și aș vrea să o dau anonimă și să o semnez. Și apoi să aștept leșinat, zilnic, să văd la cutiuța poștală, ce apare.”

Dar Mircea Badea nu s-a oprit aici:

Și aș mai face o hârtie pentru ambasada SUA, în care să îi atenționez pe aliații noștri de situația doamnei Bogdan. Ar fi păcat ca dânșii să nu afle situația doamnei. Cred că ar fi o scăpare. Ar fi o informare, atât. La ambasadă.”




×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close