Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dezvăluiri după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Certificatul pentru medicul de la clinica privată, emis ilegal? 

Dezvăluiri după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Certificatul pentru medicul de la clinica privată, emis ilegal? 

Antena 3 a intrat în posesia unor documente care atestă studiile complementare în medicina hiperbară, acele studii pe care se bazează doctorul psihiatru Matei Mircea Bogdan atunci când supune pacienţii la terapia cu oxigen.

Dezvăluiri după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Certificatul pentru medicul de la clinica privată, emis ilegal? 
Sursa foto: expressdebanat.ro
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   22:12

Ies la iveală noi informaţii despre medicul care l-a tratat pe artistul Petrică Mîţu Stoian la clinica privată cu terapie hiperbară. Mihai Gâdea a prezentat joi seară la emisiunea "Sinteza Zilei" documente cu privire la cine l-a certificat pe medicul psihiatru Matei Mircea Bogdan să fie specialistul clinicii în care a fost internat Petrică Mîţu Stoian.

Cine a avizat terapia hiperbară în România

Investigaţia jurnalistică în ceea ce priveşte situaţia de la clinica privată din Caraş-Severin a continuat iar Antena 3 a intrat în posesia unor documente care atestă studiile complementare în medicina hiperbară, acele studii pe care se bazează doctorul psihiatru Matei Mircea Bogdan atunci când supune pacienţii la terapia cu oxigen.

Documente oficiale! Certificatul pentru medicină hiperbară

E un atestat de studii complementare în medicină hiperbară pe care doctorul Matei Mircea Bogdan l-a obţinut în urma promovării examenului de evaluare organizat de Ministerul Sănătăţii în sesiunea 15 mai 2019, cu media generală 9,10. Acest document este avizat de Centrul de resurse umane în sănătate publică din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Medicul Matei Mircea Bogdan este medic specialist în psihiatrie, iar această atestare e complementară.

Clinica în care a fost internat Petrică Mîţu Stoian are un singur medic, pe psihiatrul Matei Mircea Bogdan, doi asistenţi medicali, un tehnician şi un îngrijitor curăţenie.

O asistentă medicală de la clinica privată a cerut avizul de funcţionare.

Certificatul pentru medicul de la clinica privată, emis ilegal? 

Aflaţi toate informaţiile urmărind materialul video de mai jos!

Rezultatele necropsiei în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian. Prietenii, familia şi medicii caută împreună explicaţii în acest caz 

Ministrul Sănătății a trimis corpul de control la clinica privată unde Petrică Mîţu Stoian începuse un tratament post COVID cu oxigen.

Îndrăgitul cântăreț de muzica populară, Petrică Mițu Stoian, a fost înmormântat în aplauzele a mii de oameni. Toți cer într-o singură voce să se facă dreptate.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close