Antena 3 CNN Externe 30 de bărbați, acuzați că au violat o fată de 16 ani. Au stat la coadă la uşa camerei de hotel şi au intrat pe rând la ea

30 de bărbați, acuzați că au violat o fată de 16 ani. Au stat la coadă la uşa camerei de hotel şi au intrat pe rând la ea

Mii de oameni, în stradă, după ce 30 de bărbați ar fi violat o fată de 16 ani. Violul ar fi avut loc într-un hotel de pe litoralul Mării Roşii, în staţiunea Eilat.

30 de bărbați, acuzați că au violat o fată de 16 ani. Au stat la coadă la uşa camerei de hotel şi au intrat pe rând la ea
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    22 Aug 2020   •   08:30

Toți suspecții au în jur de 20 de ani. Ei au stat la coadă la uşa camerei de hotel şi au intrat pe rând la fata de 16 ani, care se afla în stare de ebrietate. Doi dintre ei au fost arestați, după ce tânăra a depus plângere la poliţie săptămâna trecută. 

Doi suspecţi au fost arestaţi în legătură cu un incident care a avut loc la Eilat, victimă fiind o adolescentă de 16 ani”, a spus, pentru AFP, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Cazul șocant a scos în stradă mii de oameni, în mai multe oraşe israeliene!

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a reacţionat. Potrivit lui, făptaşii au comis o infracţiune nu doar împotriva adolescentei, ci împotriva umanităţii.

Este şocant, nu există niciun alt cuvânt pentru asta. Nu este doar o infracţiune împotriva fetei, este împotriva umanităţii însăşi, care trebuie pedepsită exemplar”, a declarat premierul.

×
Subiecte în articol: viol Eilat
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close