x close

A furat o camionetă în timpul masacrului din Las Vegas și a salvat zeci de vieți. Trei zile mai târziu a primit un mesaj neașteptat de la proprietarul mașinii

de A.M.P    |    05 Oct 2017   •   13:34

Un fost pușcaș marin, care a furat o camionetă lăsată în apropierea hotelului Mandalay Bay, scena masacrului din Las Vegas, a primit un mesaj neașteptat din partea proprietarului, la câteva zile după atac.

Taylor Winston, în vârstă de 29 de ani, a luat camioneta, care avea cheile în contact, și a folosit-o pentru a transporta la spital cât mai multe victime, scrie boredpanda.com.

La trei zile după incident, Taylor a primit un mesaj neașteptat de la proprietar. Iată ce i-a scris:

”Bună, Taylor. Mi s-a spus că tu ai cheile de la camioneta mea? Nu vreau altceva decât cheile. În rest, trecem peste ce s-a întâmplat și în ce stare e persoana pentru care ai făcut asta”, i-a scris proprietarul mașinii.

Răspunsul lui Taylor Winston: „Am cheile. Unde preferi să ne întâlnim? Eu stau la Monte Carlo. Am transportat cam 30 de oameni răniți grav la spital. Camioneta ta a fost extrem de importantă în salvarea vieților lor. Nu știu câți dintre ei au supraviețuit. Îmi pare rău pentru ce ți-am făcut și pentru tot sângele din mașină. Am păstrat și trusa de scule. Inițial am scos-o ca să încapă mai multă lume, dar am pus-o înapoi la a treia cursă”.

Citeşte mai multe despre:

Las Vegas atentat las vegas
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati