Antena 3 CNN Externe Acest bărbat va transmite sfârșitul vieții sale în direct pe Facebook. ”Am decis să spun stop”

Acest bărbat va transmite sfârșitul vieții sale în direct pe Facebook. ”Am decis să spun stop”

Un francez grav bolnav a decis să întrerupă orice tratament şi să difuzeze sfârşitul vieţii sale începând de sâmbătă, în direct pe Facebook.

Acest bărbat va transmite sfârșitul vieții sale în direct pe Facebook. ”Am decis să spun stop”
Sursa foto: Alain Cocq/Facebook
de Silvia Țigănilă    |    05 Sep 2020   •   19:20

Alain Cocq suferă de o boală extrem de rară în care pereţii arterelor se lipesc provocând ischemie (oprirea sau insuficienţa circulaţiei sângelui într-un ţesut sau un organ).

”Am decis să spun stop”, a declarat Cocq pentru AFP. Francezul în vârstă de 57 de ani a suferit nouă operaţii în patru ani. Acesta a povestit că suferă enorm de mult și că are șocuri electrice în corp ”la fiecare două-trei secunde”.

Alain Cocq: ”Nu mai am o viaţă demnă”

Alain Cocq a trimis o scrisoare Palatului Elysee pentru a-i cere preşedintelui Macron să autorizeze un medic să-i prescrie un barbituric.

Preşedintele Emmanuel Macron i-a spus că nu îl poate ajuta să moară

”Pentru că nu sunt deasupra legii, nu pot să accept cererea dumneavoastră”, i-a explicat Emmanuel Macron în scrisoarea adresată lui Alain Cocq. Francezul vrea să-şi pună capăt vieţii oprind orice alimentare, hidratare şi tratament, începând de vineri seara.

Alain Cocq susține îşi va transmite în direct moartea, despre care estimează că va dura ”patru-cinci zile” , ”în direct pe pagina sa de Facebook”.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close