Antena 3 CNN Externe Ai grijă ce găteşti pentru că îţi poţi pierde viaţa

Ai grijă ce găteşti pentru că îţi poţi pierde viaţa

Ai grijă ce găteşti pentru că îţi poţi pierde viaţa
Sursa foto: foto: statesymbolsusa.org
22 Mai 2012   •   23:21

Un iubit gelos şi-a sugrumat iubita după ce aceasta i-a gătit pentru cină numai fasole cu pâine prăjită.

Mamă a doi copii, Pauline Smith în vârstă de 54 de ani a fost ucisă în apartamentul ei din St Ives, de către omul pentru care şi-a părăsit soţul.

Tribunalul Cambridge Crown a audiat inculpatul şi cu ceva timp în urmă, atunci când a devenit gelos şi posesiv pentru că doamna Smith a încercat să se întoarcă la familia ei.

În apelul către 999, Mearns a spus operatorului că femeia trebuia să îi gătească cina, dar tot ce a primit a fost pâine prăjită şi fasole.

Doamna Smith s-a mutat de acasă în primăvara anului trecut, după ce unui din copiii ei i-a descoperit pe telefon un mesaj care dezvăluia aventura ei cu Mearns.

Cu câteva zile înaintea morţii, ea a încercat să se întoarcă la soţul ei, însă Mearns a devenit violent pentru că îi era frică să nu îl părăsească.

Pe 26 octombrie, bărbatul a spart o farfurie, şi i-a pus femeii un ciob la gât, pe care l-a împins atât de tare încât i-a fracturat corzile vocale.

Mearns a fost tot timpul un mincinos, care îşi schimba declaraţiile la fiecare audiere. Iniţial a declarat chiar că a omorât-o pe femeie în lupta pentru auto-apărare.

×
Subiecte în articol: fasole
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close