Antena 3 CNN Externe Andreea, tânăra româncă dispărută de un an în Italia, căutată cu câini de urmă şi drone

Andreea, tânăra româncă dispărută de un an în Italia, căutată cu câini de urmă şi drone

Anchetatorii din Italia au reluat căutările Andreei Rabciuc, o tânără româncă dispărută de mai bine de un an. Carabinierii şi pompieri însoţiţi de câini au revenit la ferma unde a fost văzută ultima dată femeia. Căutări s-au făcut şi pe nişte terenuri deţinute de familia iubitului fetei, singurul suspect de până acum.

Andreea, tânăra româncă dispărută de un an în Italia, căutată cu câini de urmă şi drone
Sursa foto: Facebook
de Naty Badea    |    06 Apr 2023   •   11:19

Noi indicii şi informaţii au condus la această decizie a autorităţilor italiene de a relua căutările în cazul dispariţiei Andreei Rabciuc, tânăra româncă în vârstă de 27 de ani, campioană la tir, care a dispărut în urmă cu mai bine de un an.

Căutările au fost făcute în două locuri, în primul rând pe nişte terenuri care aparţin familiei lui Simone, iubitul româncei şi singurul suspect, care a şi fost pus sub acuzare pentru sechestrare de persoane.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe cele două terenuri care aparţin italianului şi tatălui acestuia se aflau două puţuri ce au fost cercetate de anchetatori. Pe de altă parte, carabinierii au folosit câini de urmă, dar şi drone, pe un teren situat în apropierea casei lui Daniele, fostul iubit al Andreei şi printre ultimele persoane care a văzut-o pe româncă în noaptea în care a dispărut.

Citeşte şi: Mama Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia, rupe tăcerea: "Nu-ţi fie teamă de nimic!"

×
Subiecte în articol: Andreea Rabciuc Italia
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close