Antena 3 CNN Externe Suspecţii atacului din Londra au fost identificați. Ce s-a aflat abia acum despre cei trei teroriști

Suspecţii atacului din Londra au fost identificați. Ce s-a aflat abia acum despre cei trei teroriști

Suspecţii atacului din Londra au fost identificați. Ce s-a aflat abia acum despre cei trei teroriști
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iun 2017   •   12:20

Poliţia londoneză a afirmat luni că i-a identificat pe cei trei suspecţi din atacul de sâmbătă, iar numele lor vor fi făcute publice cât mai curând posibil, scrie Agerpres.

Comandanta poliţiei londoneze, Cressida Dick, a subliniat că este foarte important să se stabilească dacă autorii atacului au avut complici la planificarea faptelor. 

"Toate atacurile recente au, cred, un centru de greutate în primul rând intern", a afirmat Cressida Dick pe postul de radio BBC, preluat de Reuters. 

"Există, fără îndoială, şi dimensiuni internaţionale" în unele din aceste atacuri (...), dar aş spune că cea mai mare parte a ameninţării cu care ne confruntăm în acest moment nu pare comandată din afară", a menţionat şefa poliţiei londoneze.

Sâmbătă seara, trei atacatori la bordul unei camionete au intrat în plin într-o mulţime de pietoni în zona Podului Londrei, după care au ieşit din vehicul şi au atacat trecătorii cu cuţite, înainte de fi ucişi de poliţie. A fost al treilea atac care a lovit Marea Britanie în mai puţin de trei luni.

 

 

×
Subiecte în articol: atentat londra
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close