Antena 3 CNN Externe "Ajutați-mă, scoateți-mă de aici". Bărbat îngropat de viu în Italia în timp ce săpa un tunel pentru a jefui o bancă

"Ajutați-mă, scoateți-mă de aici". Bărbat îngropat de viu în Italia în timp ce săpa un tunel pentru a jefui o bancă

O bandă de hoți din Roma săpa un tunel, probabil pentru a jefui o bancă din apropiere, când podeaua unui magazin s-a prăbușit peste ei. Unul dintre hoţi a fost prins sub malul de pământ.

"Ajutați-mă, scoateți-mă de aici". Bărbat îngropat de viu în Italia în timp ce săpa un tunel pentru a jefui o bancă
Sursa foto: youtube/AGTW
de Silvia Preda    |    11 Aug 2022   •   22:08

Pompierii au reușit să îl scoată viu la suprafață după 8 ore de la producerea accidentului, săpând din stradă un tunel paralel.

S-a întâmplat astăzi în cartierul Aurelio, în jurul orei 11:00. Trei persoane au fost audiate de carabinieri. Doi dintre ei au fost prinși când ieșeau printr-o gură de canal, iar al treilea a fost scos de autorităţi de sub dărâmături.

Magazinul respectiv a fost închiriat de curând de patru bărbați pentru a începe o activitate comercială neidentificată. De fapt, grupul a început să sape un tunel subteran. Cel mai probabil aveau intenția de a da o spargere la banca din apropiere, scrie rotalianul.com.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii a săpat un tunel paralel pentru a putea ajunge la bărbatul blocat sub pământ. I-au fost furnizate oxigen și hrană lichidă de către personalul sanitar.

 "Ajutați-mă, scoateți-mă de aici", ar fi strigat bărbatul de la o adâncime între 5 și 6 metri.

 

×
Subiecte în articol: hoti roma tunel
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close