x close

Băsescu şi Boc se întâlnesc luni cu preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso

09 Ian 2009   •   20:41
Băsescu şi Boc se întâlnesc luni cu preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc vor participa, luni, la Bruxelles, la un dejun de lucru cu preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, la invitaţia acestuia, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale dat publicităţii vineri.
Potrivit sursei citate, întâlnirea va constitui un prilej pentru un schimb de opinii pe marginea unor subiecte de maximă actualitate de pe agenda europeană, în principal măsuri de atenuare a crizei economice, inclusiv în ceea ce priveşte implementarea măsurilor decise la Consiliul European din decembrie 2008.
Tot cu acest prilej va fi abordată tema securităţii energetice, mai ales din perspectiva ultimelor evoluţii în furnizarea şi tranzitul de gaze naturale ruseşti către Europa.
?Pe fondul evenimentelor recente din Orientul Mijlociu, se aşteaptă, de asemenea, un schimb de opinii pe marginea situaţiei de securitate din regiune şi a rolului pe care Uniunea Europeană îl poate juca în rezolvarea acestui conflict?, se mai precizează în comunicatul citat.
Agerpres

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati