x close

Biserică românească din Las Vegas, prădată de hoţii de cupru

de M.Z.    |    07 Sep 2012   •   23:47
Biserică românească din Las Vegas, prădată de hoţii de cupru Foto: Agerpres

Biserica ortodoxă românească Sfântul Gheorghe, din Las Vegas, a fost ţinta hoţilor de cupru. Aceştia au distrus o unitate de aer condiţionat de 4.000 de dolari pentru a obţine cuprul din ea, care valora în jur de numai 20-30 de dolari. Enoriaşii români sunt şocaţi de întâmplare.

Printre membrii congregaţiei se numără şi Lia Roberts, cea care a participat în 2004 la alegerile prezidenţiale, dar şi-a retras în cele din urmă candidatura.

Membrii comunităţii române din Las Vegas lucrau de peste zece ani la construirea unei biserici, din fondurile proprii. În ultimele şase luni însă, lăcaşul de cult a fost ţinta mai multor jafuri.

Cea mai recentă lovitură a făcut pagube în valoare de 4.000 de dolari. În plus, infractorii au lăsat biserica şi fără electricitate, după ce au tăiat curentul.

Până acum, poliţia nu a identificat suspecţi în acest jaf, dar a instalat camere de supraveghere şi un sistem de securitate.

Biserica este gata în proporţie de 80%, iar enoriaşii vor face vizite zilnice până la lăcaşul de cult, pentru a se asigura că totul merge conform planului.
Citeşte mai multe despre:

biserica Las Vegas jaf
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati