Antena 3 CNN Externe Britney Spears, mulțumiri pentru fani după ridicarea tutelei: ”Mi-ați salvat viața”

Britney Spears, mulțumiri pentru fani după ridicarea tutelei: ”Mi-ați salvat viața”

Britney Spears a disribuit pe rețelele de socializare un clip video. Cântăreața le-a mulțumit fanilor pentru implicare și a spus că i-au salvat viața.

Britney Spears, mulțumiri pentru fani după ridicarea tutelei: ”Mi-ați salvat viața”
Sursa foto: Captură video
de Cerasela Stafie    |    17 Noi 2021   •   20:04

Este primul mesaj video pe care artista în publică după ce un tribunal din Los Angeles a decis vineri să pună capăt tutelei sub care se afla de 13 ani. Britney Spears a spus că speră ca povestea ei să atragă atenția asupra acestei probleme.

Cântăreața nu a dezvăluit niciun proiect de viitor. Ea a afirmat că este "pur şi simplu fericită" să trăiască o viață normală, după ce timp de 13 ani nu s-a putut bucura nici de cele mai normale lucruri.

„Am fost sub tutelă timp de 13 ani. Este o perioadă cu adevărat lungă pentru a fi într-o situație pe care nu ți-o dorești așa că sunt recunoscătoare, sincer, pentru fiecare zi,” a spus ea.

„Lucrurile mărunte” precum deținerea un cont bancar, a unor chei de mașină și posibilitatea de a cumpăra lumânări au făcut „o diferență uriașă” pentru ea, a mai explicat.

"Nu sunt aici pentru a fi o victimă (...) Sunt aici pentru a apăra oameni cu dizabilităţi reale, cu boli reale. Sunt o femeie puternică şi îmi pot imagina ce le-a făcut sistemul acestor oameni"

„Sper ca povestea mea să aibă un impact și să ducă la niște schimbări într-un sistem corupt”, a subliniat aceasta.

Totodată, ea a ținut să mulțumească și oamenilor implicați în mișcarea "FreeBritney", fiind cea care a atras atenția asupra cazului ei: „vocea mea a fost înăbuşită atât de mult timp", dar "voi aţi sensibilizat publicul". "Cred că mi-aţi salvat viaţa", a precizat vedeta.

Înregistrarea video a fost distribuită atât pe Facebook, cât și pe Instagram. În total, a fost vizionată de aproape opt milioane de oameni.

Pe Instagram, clipul a fost însoțit și de un mesaj destul de dur: "când mă trezesc în fiecare dimineaţă, sunt încă uimită să văd ce mi-a făcut familia mea... A fost demoralizant şi degradant".

"Şi nu vorbesc despre lucrurile rele la care m-au supus şi pentru care toţi ar trebui să fie la puşcărie ... inclusiv mama mea", a continuat aceasta, promitând că nu va tăcea şi că "nu a uitat nimic".

×
Subiecte în articol: Britney Spears tutela fani multumit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close