Antena 3 CNN Externe Bursa de la Londra a fost închisă pentru a marca funeraliile reginei

Bursa de la Londra a fost închisă pentru a marca funeraliile reginei

Terminalele de tranzacționare de la Londra nu funcționează luni, în condițiile în care mai multe piețe din întreaga lume se închid pentru a marca moartea Reginei, scrie Sky News.

Bursa de la Londra a fost închisă pentru a marca funeraliile reginei
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2022   •   11:08

Piețele londoneze, inclusiv FTSE 100 și indicii de tranzacționare asociați, au funcționat în fiecare zi de la anunțarea decesului reginei, după închiderea de joi, 8 septembrie, inclusiv deschiderea și închiderea la orele obișnuite în ziua următoare.

În mod normal, bursa de valori se închide în zilele de sărbători bancare și în weekend-uri.

Multe alte companii au decis să oprească activitatea o parte sau toată ziua de luni, deși nu sunt obligate să facă acest lucru.

Funarariile reginei sunt marcate și în Canada, unde regina a fost șeful statului, dar Bursa de Valori din Toronto va continua să se tranzacționeze în mod normal.

În Australia, luni va fi o zi normală de lucru, dar premierul Anthony Albanese a anunțat că australienii vor avea parte de o zi de sărbătoare joi, 22 septembrie.

Bursa din Sydney va fi închisă joi, 22 septembrie, când Australia o va omagia pe regină, iar cea din Noua Zeelandă luni, 26 septembrie.

×
Subiecte în articol: bursa Regina Elisabeta a II-a
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close