Caz șocant în Rusia. O femeie de 80 de ani a ucis un bărbat și l-a tranșat. E de-a dreptul șocant ce a găsit un copil în casa criminalei

12 Feb 2019   •   14:24
Caz șocant în Rusia. O femeie de 80 de ani a ucis un bărbat și l-a tranșat. E de-a dreptul șocant ce a găsit un copil în casa criminalei foto- Pexels

O femeie de 80 de ani din Rusia și-a ucis chiriașul și l-a tranșat. Femeia a fost arestată sub suspiciunea de omor. 

Mai mult, aceasta a păstrat organele victimei la frigider. Descoperirea șocantă a fost făcută de un copil care a anunțat imediat poliția. 

Victima a fost un bărbat de 52 de ani care stătea în chirie la femeia respectivă. Nu se știe cu exactitate de ce a recurs la gestul șocant, dar există acuzații la adresa femeii că ar fi practicat canibalismul. 

„Intestinele și celelalte organe interne au fost găsite în frigiderul ei. În schimb, oasele le-a aruncat, iar acestea au fost târâte de colo colo de câinii din oraș. Urme de sânge au fost găsite în apartamentul ei. Vecinii au reclamat că zgomote puternice, ca acelea făcute de persoane care foloseau un topor, au fost auzite din apartamentul ei până noapte târziu”, au declarat surse din poliție, potrivit dailymail.co.uk.

Parteneri
x close