Antena 3 CNN Externe Ce i s-a întâmplat bărbatului care s-a lăsat înghiţit de anaconda: "I-am simţit maxilarul pe cap, iar sângele nu-mi mai circula prin mâini"

Ce i s-a întâmplat bărbatului care s-a lăsat înghiţit de anaconda: "I-am simţit maxilarul pe cap, iar sângele nu-mi mai circula prin mâini"

Ce i s-a întâmplat bărbatului care s-a lăsat înghiţit de anaconda: "I-am simţit maxilarul pe cap, iar sângele nu-mi mai circula prin mâini"
de O.P.    |    09 Dec 2014   •   11:30

Deşi s-a creat o mare vâlvă în jurul acestui documentar difuzat de Discovery Channel, până la urmă Eaten Alive nu s-a dovedit a fi chiar ce spune titlul emisiunii.

Paul Rosolie, naturalistul care a declarat sus şi tare că avea să se lase înghiţit de un anaconda uriaş, a sfârşit prin a avea un atac de panică imediat ce şarpele a deschis gura pentru a-l înghiţi.



Şarpele a încercat într-o primă etapă să fugă, dar, după ce a fost provocat de mai multe ori de Paul Rosolie - care a purtat un costum de protecţie special creat, acoperit cu sânge de porc -, a sfârşit prin a muşca "momeala" şi s-a înfăşurat în jurul naturalistului american.

În cele din urmă, şarpele abia a avut timp să îşi deschidă fălcile pentru a înghiţi casca de protecţie a naturalistului, însă acesta a solicitat imediat intervenţia echipei sale pentru a fi eliberat din strânsoarea animalului.

"I-am simţit maxilarul pe cap, sângele nu-mi mai circula prin mâini, oasele mi se îndoiau, a trebuit să ies!", a declarat Rosolie la finalul emisiunii.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close