Antena 3 CNN Externe Clămparu dă peste cap sistemul din Spania. Vezi ce pedeapsă-record a primit proxenetul român

Clămparu dă peste cap sistemul din Spania. Vezi ce pedeapsă-record a primit proxenetul român

Clămparu dă peste cap sistemul din Spania. Vezi ce pedeapsă-record a primit proxenetul român
Sursa foto: Foto: ccaa.elpais.com
de M.Z.    |    20 Feb 2012   •   14:10

Proxenetul Ioan Clămparu, cel mai periculos infractor român din Spania, a primit, luni, o pedeapsă-record. El a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, de Tribunalul Provincial din Madrid, anunţă cotidianul local El Pais.

Ioan Clămparu, cunoscut sub numele de "Cap de porc", a fost găsit vinovat în cinci cazuri de proxenetism şi exploatare sexuală, dintre care unul asupra unei minore, dar şi într-un caz de provocare a unui avort.

Totuşi, românul na va rămâne după gratii mai mult de 20 de ani, aceasta fiind pedeapsa maximă prevăzută de legea spaniolă.

De asemenea, "Cap de porc" va trebui să achite despăgubiri pentru trei martori protejaţi, câte 12.020 de euro, în timp ce minora care a fost obligată de Clămparu să se prostitueze ar trebui despăgubită cu 30.506 euro.

În timpul procesului, victimele audiate au dat detalii şocante ale practicilor folosite de proxenetul român Ioan Clămparu.

Cel supranumit Cap de porc obliga fetele care veneau din România să se prostitueze, iar pe cele care nu ascultau, le tortura şi chiar le omora. Este declaraţia şocantă a uneia dintre femeile care vor depune mărturie în procesul împotriva celui supranumit Naşul sau Cap pe porc.

La sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, când Clămparu, căutat de autorităţile române şi spaniole, s-a predat acestora din urmă, autorităţile din Spania au decis închiderea românului, pe numele căruia fuseseră emise ordine europene de căutare şi arestare pentru acuzaţiile de exploatare sexuală în cele două ţări.

Procesul lui Cap de porc a început în luna februarie şi s-a încheiat cu condamnarea anunţată astăzi.

Citeşte şi Prostituatele indisciplinate, torturate de Cap de porc: le tăia degetele, le scotea dinţii, le lega de copaci şi asmuţea câinii pe ele.





×
Subiecte în articol: ioan clamparu proxenet Spania victime
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close