Antena 3 Externe Condamnată la şase lovituri de bici pentru că a băut o bere (VIDEO)

Condamnată la şase lovituri de bici pentru că a băut o bere (VIDEO)

21 Aug 2009   •   09:27
Condamnată la şase lovituri de bici pentru că a băut o bere (VIDEO)
Sursa foto: tanara

O tânără din Malaezia a fost condamnată la şase lovituri de bici, pentru că a îndrăznit să bea o bere într-un club de noapte. Kartika Sari Dewi Shukarno, care lucra ocazional ca manechin, urmează să fie biciuită într-o închisoare pentru femei.

Tânăra este prima femeie din Malaezia care va suporta o astfel de pedeapsă impusă de o instanţă de judecată. Ea a fost văzută în timp ce consuma bere într-un club, în timpul unui raid al poliţiştilor.

Pe lângă pedeapsa cu loviturile de bici, femeia va fi nevoită să plătească şi o amendă de 856 de lire sterline. Tânăra urmează să fie biciută peste aproximativ o săptămână. Până atunci, ea va sta într-o închisoare pentru femei.

Consumul băuturilor alcoolice şi frecventarea cluburilor de noapte sunt practici interzise de legea din Malaezia. Băuturile alcoolice pot fi consumate numai de persoane care nu aparţin religiei musulmane. Musulmanii reprezintă mai mult de două treimi din populaţia Malaeziei.Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Malaezia

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Parteneri
x close